POTRAGA ZA DANKOM ILIĆ

Rezultati vještačenja mobilnog telefona majke dvogodišnje djevojčice: Evo što je otkriveno

| Autor: Novi list
(Foto: Twitter)

(Foto: Twitter)


Prema neslužbenim saznanjima iz istrage, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić, pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano, piše Informer.

– Na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke Ilić obrisano mnogo poruka i poziva iz telefona. To su utvrdili inspektori za visokotehnološki kriminal. Poruke i pozivi mogu se obrisati iz telefona, ali ostaju u bazi – rekao je izvor, kako javlja Blic.

Kako se saznaje, majka je pred nestanak Danke Ilić, dijete slikala tri puta iz različitih kutova.

Podsjetimo, majka Danke Ilić, Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gdje se saslušava o okolnostima nestanka kćeri.

Policija s njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne u istrazi nestanka njene kćeri.

Kako neslužbeno saznajemo, policiji je u posljednja 4 dana stiglo mnogo informacija kroz sistem "Pronađi me" i svaka ta informacija mora biti provjerena u cilju pronalaska Danke Ilić.

Dva Specijalistička tima za spašavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala Danka.

Kako javljaju reporteri "Blica", ispred kuće gdje je nestala djevojčica jutros su bila parkirana dva kamiona, a ka njoj su prošla i dva policijska automobila beogradskih tablica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum