PORUKA GRADSKIM OCIMA

Žućo: Produžite rok za izjašnjavanje građana o koncesijama!

| Autor: Duška PALIBRK

"Štovani Gradski Oci, javljamo vam se u funkciji glasa savjesnih građana grada Pule vezano uz prikupljanje potpisa protiv koncesioniranja plaža u Puli i okolici.

Uvidjeli smo da ste nedavno imali tehničkih problema u prikupljanju pritužbi građanstva putem emaila pa vas molimo za produljenje roka dostave pritužbi koje ćemo ovog puta prikupiti u papirnatom obliku ne bi li tako izbjegli moguće tehničke probleme", stoji u pismu što ga je gradskoj upravi i medijima uputila građanska inicijativa koja djeluje pod nazivom "Žućo", a Puljani ih već prepoznaju po eko-akcijama i drugim angažmanima po gradu.

Žele, ističu dalje u pismu, "da Žućo postane i kvalitetan alat komunikacije svih građana Pule s vama, Gradskim Ocima. Mi kao i vi volimo istinski Pulu i cilj nam je borba za boljitak svih sugrađana našeg predivnog grada. Sigurni u vaš brz i pozitivan odgovor, žuti pozdrav!"

Grad Pula je, radi spomenutih tehničkih problema, produžio rok za dostavu primjedbi i mišljenja građana te plan o dodjeli koncesija za tri gradske plaže i lučicu Bunarinu ostavio do sutra (10. prosinca) na javnoj raspravi. Hoće li biti i novih produženja, vidjet ćemo.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater