HVALEVRIJEDNA GESTA

VELIK DOPRINOS U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA Arena Hospitality i Kamgrad donirali pulskoj bolnici UREĐAJ ZA DEZINFEKCIJU PROSTORA

| Autor: Borka PETROVIĆ
Donirani uređaj u funkciji dekontaminacije prostora CT-a u pulskoj bolnici

Uređaj je iznimno potreban u ovoj krizi, ali i u budućnosti, rekla je ravnateljica bolnice dr. Irena Hrstić

Nakon nedavne, samostalne pomoći Arena Hospitality Group Općoj bolnici Pula u vidu donacije LCD TV-a za prostore novog dijela bolnice, pripreme obroka odnosno lunch paketa za djelatnike bolnice te stavljanja na raspolaganje bolnici vlastitih zaposlenika za pripreme i čišćenje novih bolničkih odjela, Arena Hospitality grupa ponovno pomaže pulskoj bolnici, a time i lokalnoj zajednici i stanovništvu.

U suradnji s bolnicom i iskazanom potrebom, zajedno su s dugogodišnjim partnerom Kamgradom, jednom od vodećih domaćih tvrtki u sektoru graditeljstva, odlučili financirati kupovinu medicinske opreme - točnije uređaja za dezinfekciju prostorija UVDI-360 u cilju što efikasnije borbe protiv COVID-19 infekcije. Ukupan iznos od 362.500 kuna financirat će u omjeru pola-pola.

Riječ je o uređaju kojim se prvenstveno dekontaminira prostor u znatno kraćem vremenskom razdoblju te se time postiže daleko sigurniji i brži povratak u funkciju prostora u kojemu se obrađivao COVID pozitivni bolesnik, pojašnjava zamjenik ravnateljice bolnice dr. Ivica Fedel.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater