NAJNOVIJEProjekt "Upoznaj svoju zemlju":

Turistički vodiči besplatno će voditi u nedjelju u 56 gradova


"Upoznaj svoju zemlju" naziv je projekta u okviru kojega će  Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, u nedjelju, 13. siječnja, organizirati besplatna vođenja u 56 gradova, s početkom u 12 sati, a povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske.

Riječ je o drugom izdanju projekta kojim se Dan međunarodnog priznanja Hrvatske obilježava na malo drugačiji način, poručuju iz Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske.  

Podsjećaju kako je odaziv građana diljem Hrvatske lani bio odličan.

"Svaki državljanin Hrvatske može biti promotor i ambasador svoje domovine, a na isti način htjeli smo ukazati na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine, kao i na značaj svih turističkih djelatnika za međunarodni ugled zemlje", stoji u priopćenju.

Iz Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske ističu i da su kroz projekt "Upoznaj svoju zemlju" htjeli istaknuti važnost zaštićenih lokaliteta za predstavljanje zemlje i Pravilnik o popisu zaštićenih lokaliteta, koji je još u izradi, a koje će predstavljati isključivo oni turistički vodiči koji su se educirali u Hrvatskoj. 

Turistički obilazak bit će organiziran u nedjelju, u isto vrijeme, u 12 sati, u 56 gradova u Dalmacija, na Kvarneru, u Istri, Lici, u Slavoniji i Srijemu te u Zagrebu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.(H)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam