SADA JE U SAMOIZOLACIJI

Teško bolesna pulska tinejdžerica Barbara Kecman zbog pandemije je morala prekinuti liječenje u Belgiji: Majka Đurđica: "Mirniji smo jer znamo da opcija za liječenje ima, SAMO DA SVE OVO PROĐE"

| Autor: Borka PETROVIĆ

U petak kasno poslijepodne telefonski su nas obavijestili da nam je i dnevna bolnica otkazana i da svi moramo do subote izaći. Odjeli su zatvoreni, rade se samo hitne pretrage, stoga smo se uputili nazad kući, kaže Barbarina majka

Barbara Kecman, pulska tinejdžerica i učenica drugog razreda Medicinske škole koja boluje od teškog oblika Chronove bolesti i zahvaljujući uplatama dobrih ljudi otišla je nedavno na preglede u posebnu kliniku u Belgiju, zbog pandemije koronavirusa morala se vratiti kući.Kako doznajemo od njezine majke Đurđice Kecman, Barbaru u belgijskoj specijalnoj klinici u Leuvenu vode tri liječnika koji su napravili dosta pretraga i pregleda, ali odmah po dolasku su im rekli da ju neće ostavljati na ležanju jer u bolnici imaju odjel s bolesnicima od virusa COVID-19. Stoga su svi pregledi obavljeni na bazi dnevne bolnice.- Ipak, u petak kasno poslijepodne telefonski su nas obavijestili da nam je smještaj u sklopu bolnice otkazan i da svi moramo do subote izaći. Odjeli su zatvoreni, rade se samo hitne pretrage, stoga smo se uputili nazad kući, veli nam Kecman dodajući da su sada svi u propisanoj 14-dnevnoj izolaciji.

Bolnički će račun, kaže, uskoro dobiti poštom i e-mailom i onda će znati koliko su koštali obavljeni pregledi i hoće li im donacijama prikupljen iznos biti dovoljan. Svima su zahvalni na pomoći da njihova Barbi bude dobro, što znaju da nisu sami u ovoj borbi.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini