U DVORIŠTU ROJCA, UZ KLUB KOTAČ

Subota u znaku buvljaka - ujutro ploče, popodne odjeća

| Autor: Helena MOSTARKIĆ GOBBO
Rock buvljak u Rojcu (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Rock buvljak u Rojcu (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Nakon nekoliko godina pauze, danas se u dvorište Rojca vratio Rock buvljak. Organizatori su ovih dana pozvali sve zainteresirane da se uključe kao sudionici odnosno izlagači. Uz moto sajma "Dođi, druži se, upoznaj, prodaj, podijeli", izloženo je mnoštvo predmeta vezanih uz glazbu.

GBFGB

"Jako smo zadovoljni odazivom, bilo je više izlagača, najviše su se prodavale ploče i CD-i, vrlo intenzivno, ali i nešto i stripovi. Publika je bila raznolika, od srednjoškolaca do starijih generacija, tako da je stvarno bilo raznoliko", izjavila je organizatorica Rock buvljaka Mihaela Tikvicki.

GHD

"Prije pandemije smo radili u Uljaniku, ali zbog korone su bile dvije godine pauze u kojoj nismo mogli ništa takvoga raditi, pa nas je domaćin Klub Kotač ugostio. Bilo je odlično i jako smo zadovoljni i odazivom i prodajom", rekla je Tikvicki.

GBFGB

Na Rock buvljaku bile su i djevojke koje su prodajom platnenih torbi i personaliziranim narukvicama prikupljale sredstva za humanitarnu akciju koju je pokrenula Ella Dvornik za Udrugu "Naš san njihov osmijeh".

GHD

U poslijepodnevnim satima na istome mjestu održat će se Veštit buvljak na kojem će se izložiti muški i ženski odjevni vintage komadi, odjeća i knjige. Sudjelovanje na oba događaja je besplatno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini