Upisi počinju 5. ožujka

SPELEOLOŠKA ŠKOLA: Steknite znanja i vještine za samostalno kretanje podzemljem, jamama i pećinama


Speleološka udruga "Pula" organizira 12. speleološku školu na kojoj će polaznici steći znanja i vještine potrebne za samostalno kretanje podzemljem, odnosno jamama i pećinama kojima Istra obiluje.

Upisi u školu održat će se u utorak 5. ožujka u 19 sati u prostorijama udruge na adresi Jeretova 16a u Puli gdje će se polaznici upoznati sa programom škole te uz uvodno predavanje započeti školovanje koje će trajati do 20. travnja kada će pred ispitnom komisijom pokazati usvojeno znanje.

Program škole se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela, tj. od predavanja do odlazaka u jame i špilje širom Istre. Za pohađanje škole nije potrebno predznanje ili posebna fizička kondicija, a u školu se mogu prijaviti sve psihofizički zdrave i radno sposobne punoljetne osobe, iznimno osobe sa navršenih 16 godina uz potpisanu suglasnost roditelja ili staratelja. Po završetku škole polaznici će imati mogućnost sudjelovati u radu udruge te na taj način nastaviti edukaciju i steći više speleološke kategorije.

Školarina iznosi 750 kn, a polaznicima je osigurana literatura, osiguranje, te potrebna speleološka oprema. Broj polaznika je ograničen. Sve dodatne informacije dostupne su putem Facebook stranice udruge, mobitela 091 888 2906 ili e-maila speleo.pula@gmail.com. (M. Ra.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater