PO UPUTAMA STOŽERA

PULA: Danas se otvaraju zelene tržnice i ribarnice, UZ POSEBAN REŽIM

| Autor: Duška PALIBRK

Danas se otvaraju zelene tržnice i u Puli, i ona u centru i na Verudi. Prema naputcima nacionalnog Stožera, izvršit će se reorganizacija prodajnih mjesta tako što će svaki zakupac dobiti po jedno prodajno mjesto, koje će biti dovoljno udaljeno od drugoga, bit će osiguran i potreban prolaz za kupce.

Zakupci mogu dobiti isključivo po jedno prodajno mjesto bez obzira jesu li u normalnim uvjetima imali rezervacije za dva ili više mjesta, poručuju iz pulske Tržnice.

Od zakupaca se očekuje da vode računa da kupci ne dodiruju ponuđenu robu, da se ne stvaraju grupe ispred prodajnog mjesta, već da se kupci drže na dva metra udaljenosti. Otvaraju se i ribarnice, uz jednaku raspodjelu prodajnih mjesta. Radno vrijeme i zelene tržnice i ribarnice bit će kao i do sada, od 8 do 13 sati. Nedjelja, na Uskrs, te Uskrsni ponedjeljak za obje pulske tržnice su neradni dani.

Adventske kućice ostat će na istoj poziciji, ako ponovno zatrebaju. Kupci se mole da ne stvaraju gužve, već da se kreću prema uputama zaštitara ili redara, da se drže rastojanja od dva metra, da koriste sredstva za dezinfekciju koja se nalaze na tržnici i dolaze zaštićeni maskicom i rukavicama.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater