PRILIKA

Pod motom obrazovani i motivirani zaposlenik temelj je uspješnog poslovanja: UNILINE STIPENDIRA STUDENTE FET-A SMJEROVA TURIZAM I FINANCIJE


Uvažavajući činjenicu da je obrazovani i motivirani zaposlenik temelj uspješnog poslovanja i nove vrijednosti, Uniline, vodeći hrvatski turoperator s više od 200 zaposlenika, značajnu pozornost posvećuje stipendiranju studenata u okviru svoje strategije razvoja ljudskih resursa.

Tako je upravo raspisan natječaj 2018./2019. za studente završnih godina Fakulteta ekonomije i turizma ''Dr. Mijo Mirković'' u Puli na studijskim smjerovima turizam i financije. Iznos stipendije je 1.000 kuna mjesečno, a razdoblje stipendiranja je 1. listopada 2018. do 30. rujna 2019. Za minule mjesece retroaktivno.

 ''Pažljiv izbor, praćenje i upravljanje kvalitetnim i motiviranim ljudskim resursima ključan je pokretač promjena i najveća snaga naše kompanije", izjavio je ovom prilikom Boris Žgomba, predsjednik Uprave i suvlasnik Unilinea, nastavljajući:

''Stoga ne stajemo na stipendiranju već, između ostalog, u suradnji s fakultetom organiziramo stručna predavanja, koja približavaju realni poslovni život studentima, dane otvorenih vrata, te sudjelujemo u projektima u kojima studentski timovi imaju prilike kreirati konkretna poslovna rješenja. Jer, svaki posao počinje i završava s ljudima. Izgubimo li mlade danas, gubimo budućnost sutra."

Pravo na prijavu imaju studenti završnih godina odnosno 3. godine preddiplomskog studija ili 2. godine diplomskog studija i to redoviti studenti FET-a koji već ne primaju stipendiju od druge pravne osobe koja ih obvezuje na zasnivanje radnog odnosa po završetku školovanja. Stipendisti se obvezuju redovno obavljati stručnu praksu u Unilineu u trajanju od 3 mjeseca tokom razdoblja stipendiranja, završiti studiranje u roku, a najkasnije do 30. studenog 2019. te po završetku redovnog studiranja sklopiti s Unilineom ugovor o radu na određeno vrijeme.

Kandidati svoje prijave zajedno sa životopisom i motivacijskim pismom šalju na e-mail [email protected] s naznakom "Natječaj za stipendiranje". (GI) 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter