Gradonačelnik na terenu s građanima

Obilazak mjesnih odbora Zoričić počinje u utorak na Stoji i Sv. Polikarpu-Sisplacu

Želja nam je da u promišljanju daljnjeg razvoja Pule aktivno sudjeluju upravo građani koji najbolje poznaju potrebe na području mjesnog odbora u kojem žive, rekao je Filip Zoričić

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
S lanjskog susreta s mještanima Busolera (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)

S lanjskog susreta s mještanima Busolera (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)


Nakon što se lani susreo sa stanovnicima pojedinih mjesnih odbora i na licu mjesta doznao s kojim se problemima susreću, gradonačelnik Filip Zoričić zajedno sa suradnicima ove jeseni ponovno kreće u obilazak svih 16 mjesnih odbora na području Pule.

Planiranje razvoja

Tom će prilikom u svakom mjesnom odboru razgovarati o tome što je realizirano u odnosu na lanjski susret s građanima, a bit će govora i o potrebama i mogućnostima, javljaju iz Komunalne palače.

- Želja nam je da u promišljanju daljnjeg razvoja Pule aktivno sudjeluju upravo građani koji najbolje poznaju potrebe na području mjesnog odbora u kojem žive, rekao je Zoričić. Iz Grada pozivaju građane da odazovu tribinama te da kvalitetnim prijedlozima i idejama doprinesu planiranju razvoja svoga mjesnog odbora, a u konačnici i Pule.

Obilazak 16 MO-a

Prva tribina održat će se u utorak, 11. listopada u 17 sati u MO-u Stoja, Lettisova 1. Sat kasnije, u 18, slijedi tribina u MO-u Sv. Polikarp-Sisplac (Dom sportova "Mate Parlov"). U srijedu, 12. listopada, gradonačelnik će se u 17 odnosno 18 sati susresti s građanima mjesnih odbora Busoler (Šišanska cesta 25 A) i Valdebek (Pod murvon 2). U utorak, 18. listopada, u isto vrijeme sastat će se sa stanovnicima MO-a Gregovica i Šijana, 2. studenoga na redu su mjesni odbori Štinjan i Veli Vrh. U subotu, 3. studenog,

Zoričić će razgovarati sa stanovnicima Monvidal i Kaštanjer, 7. studenog na rasporedu je tribina u MO-u Veruda i Nova Veruda. U utorak, 8. studenog, slijedi tribina u MO-u Arena i Stari Grad, a dan kasnije, 9. studenog, na rasporedu je posljednja tribina u mjesnim odborima Vidikovac i Monte Zaro. Sve tribine počinju u isto vrijeme: prva u 17, a druga u 18 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater