OD PONEDJELJKA NA NOVOJ ADRESI

NOVA ZGRADA PULSKE OPĆE BOLNICE: U nove prostore "uselili" dermatologija i fizikalna medicina

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ

"Slučajno, ali ipak značajno, u "čarapi Svetog Nikole", naši djelatnici i korisnici dobili su nove prostore", rekla je ravnateljica pulske bolnice dr. Irena Hrstić izvijestivši da su danas u novoizgrađen prostor u sklopu nove bolnice preselili Odjel za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te Odjel za dermatologiju i venerologiju.

Hrstić je naglasila da će od ponedjeljka obje djelatnosti početi s radom na staroj lokaciji u novom prostoru u Zagrebačkoj ulici.

- Ovo su prve djelatnosti koje useljavaju u nove prostore jer su dosad radile u najlošijim uvjetima. Zahvaljujemo se korisnicima i djelatnicima što su izdržali sve ove godine duže nego što je bilo planirano. Među ostalim, ovi su se odjeli dosad nalazili u prostorima koji je na korištenje dobilo Sveučilište Jurja Dobrile te i ovim putem zahvaljujemo Sveučilištu što su nam je izašlo u susret, istaknula je Hrstić.

Naglasila je da će se i dalje koristiti postojeća oprema, a nova će se ugrađivati ovisno o planiranoj nabavi, a što bi trebalo biti uskoro.

- Važno je naglasiti da su svi djelatnici bili uključeni u proces seljenja pa se njima najviše zahvaljujemo na ogromnom entuzijazmu, istaknula je dr. Hrstić. Nove prostore obišao je jučer i pulski gradonačelnik Boris Miletić koji je prve dojmove podijelio na svom Facebook profilu.

"Sjajna vijest! Svakim smo danom sve bliži dovršetku izgradnje nove Opće bolnice u Puli. Krenulo je preseljenje dvaju odjela koji će već od ponedjeljka pacijente dočekati u novim, suvremeno opremljenim prostorijama", naveo je Miletić.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater