POTEZ DANA

NINO ŠARIĆ, PULSKI GIMNAZIJALAC KOJI JE IZNENADIO MINISTRA: "Nisam zadovoljan odgovorom. Klasični političarski. Da sam mogao, još bih ga jednom pitao je li ga sram"

| Autor: Ivor BALEN
Nino Šarić

Nino Šarić


Nino Šarić, pulski Gimnazijalac koji je danas iznenadio ministra Gordana Grlića Radmana oštrim komentarom i pitanjem uživo preko video veze tijekom konferencije održane u Puli, kaže za Glas Istre da je znao da Radman "ima aferica i čudnih izjava, pa je odlučio iskoristiti priliku".

- Jučer nam je profesorica iz politike poslala poveznicu za taj "meeting". Pošto sam u izolaciji, a i inače prisustvujem takvim događajima, odlučio sam se postaviti pitanje. Rečeno nam je da će biti rasprava, a tako nešto se ne događa često u javnom prostoru, kaže Nino, koji trenutačno boluje od korone i nema većih simptoma.

Dodaje da je imao malu tremu, ali i da nije zadovoljan odgovorom.

- Bio je to klasični političarski odgovor, a ja nisam mogao postaviti podpitanje jer tako nešto nije bilo predviđeno. Htio sam ga još jednom pitati ako ga je sram, jer mi na to pitanje nije odgovorio, rekao je Nino, koji namjerava studirati politologiju i baviti se politikom.

- Pratim politiku. Nisam skroz u tome, ali kad imam vremena onda pratim, ističe.

Pogotovo prati pulsku politiku, a gradonačelnik Filip Zoričić mu je bio profesor.

- Prošlo je premalo vremena od promjene vlasti i nadam se da što bržem napretku. Vrijeme će pokazati. Kao bivši učenik dajem podršku Zoričiću, kao i bilo kome da je pobijedio jer želim da grad ide naprijed, ističe, a kao najveće probleme u gradu navodi propadanje fortifikacijskog sustava i neuređen centar i rivu, te nedostatak parkinga.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of