Osnivačka skupština stranke zagrebačkog gradonačelnika

FOTO/MICHELA BURŠIĆ LISJAK novoizabrana predsjednica pulskog ogranka Bandićeve stranke: To je jedina stranka kojoj pripadam. Politika ima i dobru i lošu stranu ali vjerujem staroj narodnoj 'ZA DOBRIM KONJEM SE PRAŠINA DIŽE'

| Autor: Chiara BILIĆ


- Voljeli bismo da našu Pulu i našu Istru spojimo gradu Zagrebu. Voljeli bismo da gospodarstvo, turizam, poljoprivredu i svim našim granama pridonesemo Zagrebu, ali isto tako da turizam i poljoprivredu donesemo u Istru, poručila je novoizabrana predsjednica pulskog ogranka stranke Milan Bandić 365 - Stranka rada i solidarnosti Michela Buršić Lisjak, u Domu Hrvatskih branitelja u Puli, gdje je večeras održana osnivačka skupština prve gradske organizacije te stranke u Istri.

Dosad politički anonimus, poznatija kao kći poznatog vodnjanskog pršutara Milana Buršića, novopečena čelnica gradske organizacije Buršić Lisjak, odgovarajući na naš upit zašto je pristupila upravo stranci Milana Bandića, a ne nekoj drugoj koja već djeluje u Puli, odnosno Istri, te je li svjesna da zagrebačkog gradonačelnika i njegovu stranku u stopu prate brojne optužbe za korupciju, kazala je da je privatnica, radnik te da joj je rad na prvom mjestu.

- To je jedina stranka kojoj pripadam. Znam da ću se suočavati s tim osudama, ali politika ima i dobru i lošu stranu tako da vjerujem staroj narodnoj 'za dobrim konjem se prašina diže', poručila je Buršić Lisjak, istaknuvši da gradska podružnica stranke Milana Bandića planira suradnju s IDS-om i vjeruje da će biti jako dobra.

- Jedino što našu Istru i našu Hrvatsku može izvući su obrazovani i zaposleni ljudi. Mi u Zagrebu i vi u Istri to demonstriramo, a možemo zajedno još bolje i više, naglasio je među ostalim zagrebački gradonačelnik. 

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU OD PETKA


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater