U TVRĐAVI NA KAŠTIJUNU

JESENSKI BUVLJAK U UDRUZI SNOOPY Prikupljaju se donacije za operaciju kujice Tessi

| Autor: B. PETROVIĆ
Kujica Tessa

Kujica Tessa


Od 28. rujna pa sve do 4. listopada u tvrđavi na Kaštijunu Udruga za zaštitu životinja Snoopy- friends for life organizira prigodni jesenski buvljak. Kako doznajemo od organizatora volonteri će u skloništu biti u smjenama: u srijedu i petak od 15 do 19 sati, a u utorak, četvrtak, subotu i nedjelju od 10 do 14 sati.

Posjetitelji će na buvljaku moći pronaći raznolike stvari: krevetiće, zdjelice, povodce, ogrlice za velike i male pse, za ozbiljne i razigrane vlasnike, svih boja, oblika i veličina, bio ampulice, igračaka, kaputića, transportera za pse i mace, a predmeti u ponudi bit će pretežno novi.

- Posjetitelji su dobrodošli zadržati se u skloništu, upoznati se s volonterima i radom udruge i naravno otići u šetnju sa psima, pozivaju volonteri ove udruge koji se nadaju prikupljenim donacijama pokriti veterinarski račun za ortopedske operacije kojima će uskoro biti podvrgnuta jedna njihova štićenica. Riječ je o kujici Tessi koja je nedavno napunila četiri godine, u skloništu je otkad je imala dva i po mjeseca. Predviđeni trošak za dva operativna zahvata je oko 20 tisuća kuna.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom