U CARRARINOJ ULICI

ISTARSKA ROCK GALERIJA: Fric i Ptica preuzeli ključeve, otvorenje iduće sezone

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ

Nenad Marjanović Fric i Diego Bosusco Ptica, bivši članovi kultnih KUD Idijota, preuzeli su jučer od predstavnice Grada ključeve buduće Istarske rock galerije koju će urediti na adresi Carrarina 4, u prostoru bivšeg kafića bivšeg Autobusnog kolodvora.

Riječ je o gradskom prostoru od 152 četvorna metra koji je njihova udruga Ipsilon dobila na rok od pet godina po mjesečnoj cijeni od kune po kvadratu.

- Napravljen je zapisnik i popisano zatečeno stanje tako da je ovaj projekt od danas i službeno startao, izjavio je Fric. Dvojac na ovoj lokaciji u centru grada namjerava predstaviti kompletnu istarsku rock scenu, počevši od Atomskog skloništa, KUD Idijota, Spoonsa, Messerschmitta pa sve do mladih bendova koji imaju samo jedan demo.

Na katu galerije namjeravaju predstaviti strane bendove i zvijezde koji su gostovali u Istri, a njih je bilo podosta, od grupe Boney M, Stinga, Statusa Quo, do Jamiroquaija, Jamesa Browna i Motorheada. Ukoliko sve bude teklo po planu, nadaju se da će barem dio galerije otvoriti do iduće sezone.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini