OVE SRIJEDE

Istarska razvojna agencija organizira besplatnu radionicu o e-trgovini

| Autor: Borka PETROVIĆ
(Pixabay)

(Pixabay)


Trgovina putem interneta smatra se trenutno najprofitabilnijim oblikom trgovine zbog jednostavnosti i niskih troškova * Amazon.com i Ebay.com su najpoznatiji svjetske e-trgovinske platforme koje su ujedno i najposjećenije, dok u Hrvatskoj danas postoji približno tisuću aktivnih e-trgovina

Istarska razvojna agencija, u sklopu projekta "Usluge Poticanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva " organizira online radionicu na temu "E - trgovina" koja će biti dostupna na Facebook stranici IDA-e u srijedu 21. listopada u trajanju od 10 do 13 sati.

Na radionici će se govoriti o tome što je e-trgovina, kako ju otvoriti, izraditi webshop, ali i o fotografijama u e-trgovini, marketingu te prodaji na društvenim mrežama. Voditelji radionice su Sabina Šišović koja je diplomirala na Odjelu za informatiku na Sveučilištu u Rijeci, članica Play Digital tima, gdje radi na razvoju inovativnog rješenja za e-commerce, Tomislav Čubrić suosnivač tvrtke Play Digital s dugogodišnjim iskustvom u polju razvoja internetskih aplikacija i održavanju računalnih sustava i mreža, zatim Mirko Mihalj profesionalni fotograf te Danijel Marić koji posjeduje bogato iskustvo u segmentu web programiranja. U tvrtki Play Digital specijalizirao se za poslove programiranja različitih web i mobilnih aplikacija te naprednih web stranica i web trgovina.

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima, no valja se prijaviti na poveznici koja je dostupna na stranicama ove agencije. Dodatne informacije mogu se dobiti od kontakt osobe Jelene Nikolić (jelena.nikolic@ida.hr, +385 381 900).

Inače, trgovina putem interneta smatra se trenutno najprofitabilnijim oblikom trgovine zbog jednostavnosti i niskih troškova. Amazon.com i Ebay.com su najpoznatiji svjetske e-trgovinske platforme koje su ujedno i najposjećenije, dok u Hrvatskoj danas postoji približno tisuću aktivnih e-trgovina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of