DO KRAJA MJESECA PRIJAVE

FET: Polaznici mogu birati između Europske integracije, ljudskih resursa ili marketinga usluga

| Autor: Borka PETROVIĆ
(Neven LAZAREVIĆ)

Na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u tijeku su upisi na poslijediplomske specijalističke studije, čiji su nastavni programi prilagođeni suvremenim potrebama tržišta.

Tako studij "Europske integracije, regionalni i lokalni ekonomski razvoj" omogućuje polaznicima stjecanje suvremenih znanja o različitim aspektima djelovanja Europske unije, kako bi polaznici dobili širok spektar informacija i znanja za obavljanje poslova na jedinstvenom tržištu EU-a.

Na studiju "Ljudski resursi i društvo znanja" polaznici će steći temeljna znanja iz strateškog upravljanja ljudskim resursima i utjecaja društva znanja na razvoj inovacijskog okruženja, tehnoloških politika, tržišta rada te mobilnosti ljudi i kapitala. Steći će i specifična znanja iz područja organizacijske kulture, poslovne etike, radnog prava, utjecaja digitalnog poslovanja i menadžerskih vještina na ljudske resurse kao i upravljanja angažiranošću zaposlenika i strateškog računovodstva.

Na kraju završetkom studija "Marketing usluga" polaznici će posjedovati znanja, vještine i kompetencije koje su potrebne za samostalno planiranje, vođenje, organiziranje i kontrolu marketinških aktivnosti i to posebice u uslužnim organizacijama, u različitim profitnim i neprofitnim djelatnostima.

Inače, poslijediplomski specijalistički studiji traju dva semestra, odnosno jednu akademsku godinu, kroz koju se uz angažman nastavnika Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", te uz niz gostujućih predavanja istaknutih stručnjaka iz prakse, polaznicima omogućuje stjecanje teorijskih i praktičnih znanja. Završetkom studija stječe se akademski naziv sveučilišni specijalist odabranog područja odnosno univ.spec.oec.

Cijena studija iznosi 20 tisuća kuna, a natječaj je otvoren do 31. prosinca.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater