NA STADIONU "ALDO DROSINA"

DANAS U 18 SATI U PULI UTAKMICA HRVATSKE I GRUZIJE: Pogledajte koje su ulice zatvorene za promet

| Autor: Portal GlasIstre.hr
Ilustracija (N. LAZAREVIĆ)

Danas u 18 sati na pulskom stadionu "Aldo Drosina" odigrat će se međunarodna prijateljska nogometna utakmica između "A" reprezentacija Hrvatske i Gruzije.

Zbog očekivanog dolaska većeg broja posjetitelja i navijača do stadiona, mole se građani da dođu ranije kako bi se izbjegle prometne gužve i čekanje na ulazima na tribinu te da na vrijeme i bez žurbe zauzmu svoja mjesta označena na ulaznici.

Policija posebno napominje posjetiteljima kako uz kupljenu ulaznicu prilikom ulaza moraju imati identifikacijski dokument sa slikom (osobna iskaznica, putovnica i vozačka dozvola) temeljem kojeg će prije ulaska biti provjeren njihov identitet.

Policija upozorava sve posjetitelje da ne parkiraju vozila na prostorima koji nisu predviđeni za parkiranje niti na obližnjim prometnicama kako ne bi dolazilo do zastoja prometa vozila ili prometa pješaka na nogostupima.

Ujedno policija upozorava da će vozači nepropisno parkiranih vozila biti sankcionirani, a njihova vozila premještena vozilom specijalne namjene "Pauk“.

Isto tako policija obavještavamo sve građane da će u vrijeme održavanja utakmice, odnosno u vremenu od 8 do 22 sata biti zatvorena za promet ulica M. Balote od raskrižja sa Nazorovom ulicom do glavnog ulaza u stadion, dok će od 14 do 22 sata za promet biti zatvorena ulica Marsovog polja od raskrižja s Cestom prekomorskih brigada do parkirališta kod "Croatia osiguranja".

Za sve posjetitelje preporuča se korištenje slijedećih parkirališnih prostora koja se nalaze u bližoj okolici stadiona "Aldo Drosina":

- parkiralište "Marsovo polje 1" (kod zgrade "Croatia osiguranja") za posjetitelje koji imaju ulaznice za tribine "zapad" i "sjever",

parkiralište "Marsovo polje 2" za posjetitelje koji imaju ulaznice za tribine "istok" i "jug",

- parkiralište u Vrtlarskoj ulici (ulaz iz Mutilske ulice) za posjetitelje koji imaju ulaznice za tribine "zapad" i "sjever",

- parkiralište "Karlo Rojc".

Pozivaju se svi posjetitelji i navijači da se za vrijeme odigravanja utakmice ponašaju civilizirano, da navijaju fer i korektno kako bi ova utakmica prošla u primjernom ozračju vrhunskog športskog događaja, da ne izvikuju parole i poruke uvredljivog i diskriminirajućeg sadržaja.

Policija moli građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu kako bi cjelokupno događanje proteklo bez izgreda.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater