MOJA ULICA, MOJA EKIPA 2018.

Goran Mihovilović, tajnik udruge Futsal, koja je organizator turnira koji slavi tri jubileja: "ULICA" MOŽE POČETI SUTRA, MI SMO SPREMNI


Jubilarnih 40 godina od osnivanja turnira, njegovo 30. izdanje te 15. od obnavljanja 2004. nakon 12 godina "hibernacije", sve su to brojke koje garantiraju da će najveća prosinačka fešta na istarskom poluotoku - malonogometni turnir "Moja ulica, moja ekipa" i ovom prilikom biti magnet, koji će znane i neznane privući u Dom sportova "Mate Parlov". Turnir kreće 7. prosinca, a ako je vjerovati organizatorima iz udruge Futsal Pula, da se lopta već sutra zakotrlja parketom, njih to ne bi zateklo nespremne.

Želja je stotka

- Sve što bi nam trebalo to je otprilike šest sati da postavimo reklame u dvorani jer ove godine imamo rekordan broj sponzora, koji su prepoznali ideju "Ulice" i svima im se ovim putem još jednom zahvaljujemo. Jedino što još nije definirano su suci, koji ne ovise o nama. Sve drugo je spremno i turnir može sutra krenuti, decidiran je tajnik udruge Futsal Pula Goran Mihovilović, koji se osvrnuo na eventualna iznenađenja što se spremaju za "trostruku jubilarku".

- Ubacili smo sve kategorije koje mogu igrati nogomet i s te strane nemamo više prostora za napredak. Lijepa je ideja koju je pokrenula Kutija šibica sa ženskim turnirom i žao nam je što nešto slično i mi ne možemo organizirati, ali u našoj sredini jednostavno nema dovoljno interesa za malim nogometom od strane "nježnijeg spola". Shodno tome, odlučili smo naglasak dati na završni dan, kojeg ćemo obogatiti sa svjetlosnim efektima te napraviti tako malo više spektakla, a nastojat ćemo i odati počast svim ljudima koji su ovaj turnir organizirali u prošlosti. Organizatori se nadaju da će se jubileji obilježiti i kroz broj ekipa, odnosno da će se nakon što ih je lani u glavnom turniru bilo 90, a prije dvije godine 95, ovom prilikom u bubnju naći preko sto. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom