OD IDUĆEG TJEDNA

"ČETVRTAK S KRISTINOM" U SHIPYARDU: Na prvoj tribini tema je sport i lokalna zajednica

| Autor: Borka PETROVIĆ
Zaključci s tribina na adrese nadležnih institucija - organizatori

Gosti prve panel diskusije su Sandro Nicević, dr. Stanislav Peharec, Jelena Vuković, Željko Popović i Goran Mihovilović

Kristina Bulešić u suradnji s The Shipyard Pubom i Udrugom Inspiracija organizira javne panel diskusije o raznim temama važnima za lokalnu zajednicu.

Pod nazivom "Četvrtak s Kristinom u Shipyard Pubu", kako je jučer najavljeno na konferenciji za novinare, program počinje idućeg četvrtka, 21. studenog, od 19.30 sati, a tema je sport i lokalna zajednica.

Gost je prve tribine Sandro Nicević, košarkaški reprezentativac i trener KK Pule. Sudjeluju i doc. dr. sc. Stanislav Peharec, osnivač ugledne pulske poliklinike i predavač na pulskom Sveučilištu, Jelena Vuković, paraolimpijka i višestruka najbolja sportašica Hrvatske, Županije i Pule, Goran Mihovilović, sportski novinar i organizator pulskog turnira "Moja ulica moja ekipa", te Željko Popović, trener ženskog Rukometnog kluba Arena i predstavnik Središnjeg državnog ureda za sport.

- Pozivamo građane da se uključe, pitaju, diskutiraju i predlažu kako bi se našla rješenja za boljitak zajednice, naglasila je suorganizatorica tribine Selma Ibrišagić, dodajući da je namjera panela otvoriti javnu raspravu i formirati fokus grupe među zainteresiranim sudionicima.

Zaključci s tribina bit će odaslani na adrese nadležnih institucija.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater