DANAS U DVORIŠTU ROJCA

Buvljak cijeli dan - ujutro ploče, popodne odjeća

| Autor: Lara BAGAR
(Foto: Arhiva Glasa Istre)

(Foto: Arhiva Glasa Istre)


Nakon nekoliko godina pauze, danas se u dvorište Rojca vraća Rock buvljak/sajam!, od 11 do 14 sati. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se uključe kao sudionici, izlagači.

Sve vezano uz glazbu je dobrodošlo: ploče, CD-i, kazete, majice, zakrpe, bedževi, nakit, časopisi, knjige, plakati, ali i stripovi. Moto sajma je prodaj, kupi, zamijeni, pokažimo da gušti vezani uz glazbu i dalje žive

"Prijavite se za sudjelovanje, iskopajte što imate, donesite i dođite guštati!", poručuju organizatori. Prijave se mogu izvršiti na broj mobitela: 092/2414041 (Mihaela), putem messengera na istoimenom profilu ili na e-mail: vivalapolafest@gmail.com.

Nakon Rock buvljaka, danas će od 18 do 21 sat na istom mjestu uslijediti Veštit buvljak na kojem ćete moći pronaći raznorazne muške i ženske odjevne vintage komade, odjeću, knjige.

Svi zainteresirani koji žele sudjelovati kao izlagači mogu se prijaviti na mail vestit.prijave@gmail.com. Sudjelovanje na oba događaja je besplatno. U slučaju kiše, program seli u klub Kotač.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of