U domu sportova Mate Parlov

"Fantastic Gaming Show": Prvi gaming festival u Istri

| Autor: Glas Istre
(T. Reviews)

(T. Reviews)


U domu sportova Mate Parlov, 31.svibnja i 1. lipnja, održat će se prvi gaming festival u Istri "Fantastic Gaming Show", pod pokroviteljstvom gradonačelnika Filipa Zoričića.

Gradonačelnik je tom prigodom zaželio organizatorima puno uspjeha i ujedno izrazio zadovoljstvo što će se ova manifestacija koja je od velikog značaja za grad održati u Puli te pružiti novi sadržaj i dovesti stručne ljude iz esport industrije kao i velik broj posjetitelja.

Ivan Tadić, direktor tvrtke Fantastic Tech koja organizira "Fantastic Gaming Show", zahvalio je gradonačelniku i Gradu Puli na podršci. Istaknuo je kako je "Fantastic gaming show" prvi gaming festival u Istri.

"Na festivalu će posjetitelji moći pratiti esport prvenstvo na kojem će se u nekoliko različitih disciplina natjecati igrači iz više od deset zemalja", kazao je Ivan Tadić i pojasnio kako će u sklopu festivala biti moguće isprobati najnovija dostignuća iz svijeta tehnologije i gaminga.

"Važan dio festivala čine tematski paneli vezani uz gaming i turizam", zaključio je Tadić i istaknuo kako očekuje da će festival u Puli okupiti preko deset tisuća posjetitelja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater