građevinski zahvati

Radovi u Rakovčevoj i ispred OŠ "Tone Peruško"; Izmještaju se semafor, ormarić za struju...

| Autor: Doria Mohorović
Ispred OŠ "Tone Peruško" skinut je sloj asfalta (Snimila: Doria Mohorović)

Ispred OŠ "Tone Peruško" skinut je sloj asfalta (Snimila: Doria Mohorović)


Zahuktali su se radovi na nekoliko ključnih prometnica u centru Pule. Jučer su započeli građevinski zahvati na nogostupu Rakovčeve ulice, od raskrižja s Vukovarskom do raskrižja s Karlovačkom ulicom.

Za vrijeme našeg obilaska, ondje se, na raskrižju nasuprot novoizgrađene zgrade izmještao semafor, za čiji je položaj pronađeno novo rješenje. Kako saznajemo, uskoro bi se, s druge strane ulice, trebao preseliti i ormarić za struju koji otežava prolaz pješacima, a osobito onima u invalidskim kolicima. Zbog radova, od jučer ujutro vozi se samo jednom prometnom trakom Rakovčeve ulice.

(Snimila: Doria Mohorović)(Snimila: Doria Mohorović)

Tijekom jučerašnjeg jutra, trgovačko društvo Cesta započelo je s radovima na cesti pred Osnovnom školom Tone Peruško, odnosno u Ulici Poljana Sv. Martina koja je većim dijelom zatvorena. Naime, zbog izvanrednog održavanja kolničke konstrukcije i nogostupa, zatvorena je ulica u dužini od oko sedamdeset metara - za sav promet osim za vozila gradilišta. Ondje je, kako se moglo vidjeti, na prometnoj traci kraj osnovne škole skinut sloj asfalta.

Na oba gradilišta, kako onom pred školom, tako i na pločniku niz ulicu, od jutra su razmješteni radnici, a automobile su zamijenili strojevi.

(Snimila: Doria Mohorović)(Snimila: Doria Mohorović)

Zbog građevinskih radova, Pulaprometovi autobusi koji voze na liniji 6 (Jadreški), neće koristiti stajalište u Ulici Poljana Sv. Martina. Obilazni pravci za vozila osigurani su preko Ulice Rimske centurijacije i Ulice Croazia te preko Epulonove i Zadarske ulice.

Kako je najavljeno, privremena prometna regulacija bit će na snazi do 7. travnja. Do tada bi, naime, radovi trebali biti gotovi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter