sretan završetak

Marli se vraća kući, u ovim trenucima putuje prema Puli!

| Autor: Jelena Milović
(Privatna arhiva)

(Privatna arhiva)


Nakon što je pas Marli nestao iz Pule, u vrijeme dok se na Danteovom trgu održavao program Adventa, pokrenuta je potraga da se ovaj veseli Jack Russel vrati svojim neutješnim vlasnicima. Potraga je sada urodila plodom.

"Ove srijede muškarac je došao u Veterinarsku stanicu u Slavonskom Brodu i doveo psa, tražeći da se čip prebaci na njegovo ime. Veterinarka mu je rekla da to ne može napraviti i da će očitati čip te kontaktirati vlasnika. Tako je i napravila. Dok je telefonirala s vlasnicom, muškarac je uzeo psa i odnio ga u auto, pod izlikom da se pas boji ambulante. Nakon toga se vratio nazad i veterinarka mu je vlasnicu psa Barbaru dala na telefon. Ona mu je rekla da joj vrati psa, na što joj je on odgovorio da će psu pružiti ljubav i da mu ona dopusti da ga prepiše na sebe. Na to mu je vlasnica rekla da je pas ukraden, a ne izgubljen. Poklopio je slušalicu i izjurio iz Veterinarske stanice. Veterinarka je pozvala policiju, koja je napravila zapisnik, a u međuvremenu je djevojka koja je bila u čekaonici zapisala broj njegovih registarskih tablica. Barbara je otišla u Policijsku postaju Pula, zapisnici su napravljeni u oba grada te ga je policija jučer pronašla", opisuje slijed događaja prijateljica vlasnice Barbare Sošić, imenjakinja Barbara Fornažar.

Marlija je jutros preuzela vlasnica, on je u dobrom stanju, malo se udebljao i jako se razveselio prilikom susreta. U potragu za Marlijem uključio se i veliki broj ljudi, koji su dijelili njegovu sliku po društvenim mrežama, a ovo je dokaz da neke priče mogu imati sretan kraj. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter