NOVI REŽIM RADA

Istražili smo mogu li stranke u pulski Odsjek za gradnju ili ne

| Autor: Jelena MILOVIĆ
(Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)

(Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)


Nakon što se među Puležanima proširila informacija da gradski odjel u kojem se obavljaju poslovi vezani za gradnju, odnosno izdavanje građevinskih dozvola i slično, više ne prima stranke, već da službenicima s građanima komuniciraju isključivo putem elektroničke pošte i telefonom, u Gradu smo zatražili smo pojašenjenje.

(Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)(Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)

"Nije točna informacija da je Odsjek za gradnju Upravnog odjela za upravljanje imovinom i imovinsko-pravne poslove zabranio prijem stranaka. Došlo je samo do promjena u modalitetu i vremenu rada sa strankama, kako je to uobičajeno u svim javnim institucijama, a na način kojim bi se smanjile nepotrebne gužve, ostvarila bolja organizacija rada i veća produktivnost službenika, optimizacija resursa i poboljšanje usluge koju građani ostvaruju u Odsjeku za gradnju.

Promjena je stupila na snagu donošenjem Odluke o izmjeni odluke o radnom vremenu u upravnim tijelima Grada Pula od dana 14. veljače", odgovorili su iz Grada.

"Odsjek za gradnju radi sa strankama, točnije osobama ovlaštenim za projektiranje, arhitektima, građevinarima, geodetima, srijedom od 9 do 11 sati, dok se sve ostale stranke s pravnim interesom primaju po najavi, odnosno po dogovoru putem elektroničke pošte s nadležnim službenikom.

Sve ostale stranke koje trebaju dodatne informacije ili pojašnjenja mogu telefonski kontaktirati Odsjek za gradnju petkom od 8 do 11 sati na telefonski broj 052/371-760", odgovorili su iz Grada.


Podijeli: Facebook Twiter