''Budi nekom djetetu Sveti Nikola''

Policijski Sveti Nikola sutra stiže na Bunarinu

| Autor: Glas Istre
(Foto PU istarska)

(Foto PU istarska)


Policijska uprava istarska organizirala je i ove godine humanitarnu akciju ''Budi nekom djetetu Sveti Nikola'', u okviru koje su policijski službenici i drugi djelatnici policijske uprave te pripadnici Udruge specijalne policije BAK Istra prikupili oko 450 poklon paketa.

Policijski Sveti Nikola će na policijskom vozilu doploviti do Bunarine sutra u 11 sati.

Paketiće će dobiti djeca iz Škole za odgoj i obrazovanje Pula, Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula i Centra za rehabilitaciju Down syndrom centar Pula, korisnici Centra Liče Faraguna iz Labina, štićenici Kuće milosrđa u Majmajoli, djeca iz Dječjeg doma Ruža Petrović te djeca o kojoj brine udruga Naš san njihov osmjeh.

Dio poklona odvojit će se i za Sigurnu kuću Istra te će policijski službenici uljepšati blagdan Svetog Nikole i djeci koja su pogođena obiteljskim nasiljem.

Dio poklona sutra će djeci na Bunarini podijeliti načelnik policijske uprave Alen Klabot sa suradnicima, dok će preostale poklone policijski službenici odnijeti u ustanove i udrugu kako bi se podijelili preostaloj djeci.

Svi zainteresirani za doček Sv. Nikole se pozivaju da dođu na Bunarinu (desno nakon rampe, kod dizalice) dođu do 10.55 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter