kontrolirani vozači zadovoljni

Uspješno provedena akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila

| Autor: Glas Istre


Postaja prometne policije Pula provela je jučer preventivnu prometnu akciju "Nadzor tehničke ispravnosti vozila".

Sukladno najavi, u vremenu od 9 do 11 sati na ugibalištu Rizzijeve ulice u Puli izvršen je nadzor 74 vozila i vozača, dok je na 18 osobnih automobila izvršena zamjena neispravnih žarulja na vozilima.

Preventivna prometna akcija provodila se pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, a uz Postaju prometne policije Pula u aktivnosti provođenja prometne akcije uključeni su Hrvatski autoklub Pula - Rovinj i stanice za redovni tehnički pregled vozila čiji su servisni savjetnici vizualnim pregledima vozila utvrđivali tehničku neispravnost, dok su automehaničari na mjestu provođenja prometne akcije uklanjali manje kvarove.

Prioritetno se obavljala kontrola uređaja za osvjetljivanje i svjetlosne signalizacije na vozilima, a automehaničari - autoelektričari besplatno su mijenjali neispravne žarulje na vozilima.

Kontrolirani vozači izrazili su zadovoljstvo provođenjem ove, ali i ostalih preventivnih akcija koje nemaju za cilj represivno djelovanje, već pridonose povećanju sigurnosti cestovnog prometa kroz tehničko - savjetodavno djelovanje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of