Vlade Zoko i Anđelko Škare na prijemu kod gradonačelnika

Prijem je upriličen za zapovjednika vojarne "Vargarola" na odlasku i novog zapovjednika

| Autor: Glas Istre
(Foto Grad Pula)

(Foto Grad Pula)


Gradonačelnik Filip Zoričić primio je danas u pulskoj Komunalnoj palači zapovjednika 2. divizijuna Obalne straže RH i vojarne "Vargarola" Pula kapetana bojnog broda Vlade Zoku na odlasku. Na prijemu je sudjelovao i kapetan fregate Anđelko Škare, novi zapovjednik 2. divizijuna Obalne straže RH i vojarne "Vargarola".

- Zahvaljujem Vam na svemu što ste dali gradu Puli i trudu kojeg ste uložili te Vašem doprinosu u razvoju Hrvatske ratne mornarice na Sjevernom Jadranu i široj društvenoj zajednici. Grad Pula s Vama je ostvario jako dobru suradnju na raznim područjima, zahvaljujući Vašem iskustvu i profesionalnosti. Želim Vam puno uspjeha na novom profesionalnom izazovu u zavidnoj časničkoj karijeri, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić uručivši kapetanu bojnog broda Vlade Zoku prigodnu fotografiju i monografiju Pule kao uspomenu na njegovu službu u Puli.

Kapetan bojnog broda Vlade Zoko na dužnosti je zapovjednika 2. divizijuna Obalne straže RH i zapovjednika vojarne "Vargarola" od listopada 2019. godine. U periodu od četiri godine ostvario je velik doprinos u radu i poboljšanju radnih uvjeta djelatnika Hrvatske ratne mornarice na Sjevernom Jadranu.

(Foto Grad Pula)(Foto Grad Pula)

Također, uložio je veliki trud u stvaranju i održavanju pozitivnih kontakata s ostalim sudionicima javnih i civilnih struktura na području grada Pule i Istarske županije. Nakon perioda od četiri godine odlazi na novu dužnost u Hrvatskoj ratnoj mornarici s mjestom službe u Splitu, gdje nastavlja svoju zavidnu časničku karijeru u interesu Hrvatske ratne mornarice i Oružanih snaga RH.

Gradonačelnik Zoričić zahvalio je na dolasku novom zapovjedniku 2. divizijuna Obalne straže RH i vojarne "Vargarola" kapetanu fregate Anđelku Škare te mu zaželio dobrodošlicu u Pulu i Istru s željom za dobrom suradnjom.

(Foto Grad Pula)(Foto Grad Pula)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater