akcija "Srce za Ivana" ovaj vikend

Prikupljaju se sredstva ispred marketa Grga i u tvrđavi Punta Christo u Puli

| Autor: Helena MOSTARKIĆ GOBBO
Ivan Ivković (Foto: Facebook)

Ivan Ivković (Foto: Facebook)


"Akcija se polako vodi prema cilju koji smo postavili", istaknuo je Branislav Danevski, inicijator i koordinator humanitarne akcije "Srce za Ivana". Podsjetimo, riječ je o akciji koju je Danevski pokrenuo za dvadesetogodišnjeg Ivana Ivkovića iz Štinjana kojemu je hitno potrebna operacija srca u Švicarskoj.

"U subotu u sklopu fešte koju organizira market Grga ispred trgovine na Verudi Porat od 10 sati, uz zabavni program i nastupe Dječjeg zbora Zaro i Vedrana Muhe, sav prikupljeni novac od hrane i pića bit će doniran za potrebe ove akcije", rekao je Danevski.

Najveća fešta, dodaje Danevski, bit će u Štinjanu u subotu u večernjim satima, na tvrđavi Punta Christo, gdje će se s početkom u 22 sata održati party na tri floora, uz tridesetak izvođača koji se također pridružuju akciji.

U nedjelju će se, potvrdio je Danevski, od 13.30 do 21 sat organizirati i obilazak tvrđave Punta Christo s cijenom ulaza od 2 eura te aukcija likovnih radova brojnih autora. Istaknuo je da neki autori i radovi dolaze i izvan Istre.  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom