PA I NIJE BAŠ PREVIŠE…

Želite pulsku Arenu samo za sebe i svoje goste? Evo koliko to košta

| Autor: Ivor Balen, Doria Mohorović
Arena (Snimio Milivoj Mijošek)

Arena (Snimio Milivoj Mijošek)


U ponedjeljak je u pulskoj Areni održana privatna zabava koja je, u vrlo veseloj atmosferi, okupila oko tisuću uzvanika. Mnogi prolaznici pitali su se o čemu je riječ, s obzirom da niti jedan koncert, kao ni drugi javni događaj, nije bio najavljen.

Kako saznajemo, bila je riječ o privatnom partyju organiziranom za kontrolore leta iz cijele Europe. Živa glazba privukla je brojne znatiželjnike koji su, zavirujući preko ograde, pokušali dokučiti o čemu se radi. I ranije tijekom dana mogla se čuti glazba, a u večernjim satima okupljeni su se zabavljali uz DJ set i saksofon.

S obzirom na to da ovo nije baš svakodnevna praksa, odlučili smo provjeriti po kojoj se cijeni te pod kojim uvjetima pulski amfiteatar može unajmiti za privatna događanja, bilo da je riječ o zabavi, vjenčanju ili, pak, snimanju filma ili reklama.

Kako saznajemo od Arheološkog muzeja Istre, koji upravlja tim spomenikom kulture, amfiteatar se može unajmiti uz prethodno dostavljenu dokumentaciju i obrazloženje za što će se koristiti, a po dobivenoj suglasnosti Grada.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini