svakog petka do 7. travnja

U pulskoj Fini besplatno savjetovanje građana o izlasku iz duga

| Autor: Marica KOŠTA
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Na adresi Fine u Puli, Giardini 5, građani mogu svakog petka, do 7. travnja 2023., od 13.30 do 18 sati, dobiti besplatne savjete. Prezaduženim ili potencijalno prezaduženim građanima, s ciljem pronalaska najboljeg mogućeg načina za izlaz iz prezaduženosti savjetovanje će pružati neovisni stručnjaci.

Ono može uključivati pružanje informacija o financijskim proizvodima i uslugama, planiranje i uravnoteženje budžeta, pomoć u postupku sklapanja nagodbi s vjerovnicima, pregovore s kreditorima i savjete u upravljanju računima.

Cilj savjetovanja je analiza financijskog stanja koja uključuje obradu svih potrebnih podataka i dokumentacije o prihodima, obvezama, vjerovnicima, ovršnim ispravama i slično. Ovisno o rezultatima analize, građani dobivaju konkretan savjet za pokretanje rješenja.

Najava dolaska nije potrebna, a ukoliko građani nisu u mogućnosti doći u radnom vremenu savjetovališta, za dogovor o terminu osobnog savjetovanja, te ostale informacije, mogu se javiti na broj 01/4844 877 ili putem e-maila padobran@padobran.hr.

Savjetovanje o izlasku iz duga za građane provodi se u sklopu EU projekta „Skok iz duga“, u organizaciji nositelja projekta Unije potrošača Hrvatske, udruge za financijsku inkluziju Padobran i BE-On savjetovanje kao partnera te u suradnji s Finom.

Individualno financijsko savjetovanje o izlasku iz duga iskustveno je potvrđeno kao jedan od najučinkovitijih načina rješavanja problema prezaduženosti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini