NAJNOVIJE


Susjedu može, njemu ne može

Muke Puljanina Ivana Grpca - u siječnju predao zahtjev za priključak, JOŠ JE UVIJEK BEZ STRUJE


Bio sam nekoliko puta u Elektroistri, čak i jučer, i tamo nitko ne zna zašto toliko čekam, samo mi govore da će biti u redu, ispričao nam je u dahu Puljanin Ivan Grbac. Kap koja je prelila čašu njegovog strpljenja jest to što je počela gradnja elektroinstalacija za susjednu kuću, koja još nije ni završena

"U siječnju sam dao zahtjev za priključak za struju, u veljači platio predugovor na nešto više od šest tisuća kuna. Sada smo polovica listopada i nikome ništa, struje nemam niti sam im izgleda u planu. Bio sam nekoliko puta u Elektroistri, čak i jučer, i tamo nitko ne zna zašto toliko čekam, samo mi govore da će biti u redu", ispričao nam je jučer u dahu Puljanin Ivan Grbac. Kap koja je prelila čašu njegovog strpljenja jest to što je počela gradnja elektroinstalacija za susjednu kuću, koja još nije ni završena.

Plati pa čekaj

Grbac nas je dočekao na spornoj lokaciji, u Vernalskoj ulici u Šijani, pokazujući na kanal koji se kopa prema njegovom prvom susjedu.

- Ovdje sam na djedovini, parcela je u mojoj familiji odavna, brat i ja nismo htjeli da propadne pa smo obrađivali vinograd i masline. Godine 2003. napravio sam malu kućicu koju sam poslije proširio, a kada sam dobio mogućnost da je legaliziram, to sam 2016. i učinio, sve platio, skupljao papire i suglasnosti od susjeda te početkom ove godine predao zahtjev Elektroistri. Plan mi je preseliti se ovdje kada uskoro odem u mirovinu, ali ne mogu to učiniti ako nemam struju, veli nam Grbac. (Borka PETROVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD SUBOTE


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam