OPTIKA CENTAR

Započnite novu godinu sa savršenim vidom

| Autor: Promo
SAVRŠENA [1+1] PONUDA

SAVRŠENA [1+1] PONUDA


U Optici Centar - ZEISS Vision Expert iskoristite SAVRŠENU [1+1] PONUDU gdje za jedne kupljenje naočale u minimalnoj vrijednosti 799 kuna, druge naočale iz odabrane kolekcije okvira, iste ili druge dioptrije, dobivate potpuno besplatno. Akciju kombinirate kako vi želite i kako vama odgovara. Sa ženom, mužem, mamom, tatom, sestrom, bratom ili pak s kolegom s posla.

Kada je u pitanju briga o vlastitom zdravlju, istraživanja potvrđuju da ljudi najmanje pozornosti pridaju najvažnijem čovjekovom osjetilu - osjetilu vida. No jeste li znali da je vid najvažnije osjetilo koje posjedujemo jer očima primamo preko 90% svih informacija iz okoline. U svoje novogodišnje odluke uključite odlazak na pregled vida u Optiku Centar, Flanatička 19, Pula.

Bc. Dino Softić

Bc. Dino Softić

Optika Centar, vodeća optika u Istri, opremljena je najmodernijom Zeiss tehnologijom te se zalaže za vizualnu udobnost svakog pacijenta. Jednom godišnje izdvojite sat vremena za sebe i svoje zdravlje i otiđite na specijalistički pregled vida. Pregled se sastoji od određivanja dioptrije, određivanja najoptimalnije vidne oštrine te mjerenja očnog tlaka. Svakom pregledu pristupa se individualno, na razini konzultacija. Kroz konzultacije, optometrist Bc. Dino Softić od pacijenta saznaje životne navike te kako izgleda njegov tipičan dan. Pomoću ZEISS tehnologije optometrist s visokom preciznošću analizira oči i na temelju nalaza utvrđuje nedostatke vida i definira točan vizualni profil svakog pacijenta.

Kako bi se naručili na specijalistički pregled, fizički ne trebate dolaziti u optiku već se na pregled naručite iz udobnosti doma putem online obrasca ili kontaktirajte optiku na broj 052 223 771.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini