Novo stambeno naselje

Veliko zanimanje za kupovinu stanova projekta Vidikovac Residence u Puli

| Autor: Glas Istre
Vidikovac

Vidikovac


Projekt Vidikovac Residence već smo predstavili krajem svibnja ove godine, a sada nam iz agencije Premium nekretnine poručuju da je gradnja stambenog kompleksa na Novoj Verudi već ušla u sljedeću fazu.


Voditelja prodaje, Jaku Peteka upitali smo što je sljedeći korak i kakav je bio odaziv kupaca.

-Odaziv je bio zaista jako dobar. Telefon nam je neprestano zvonio prva dva tjedna nakon objave članka u novinama, a primili smo puno podrške i pohvala i putem interneta te smo zaključili da je naš projekt
izazvao veliko zanimanje.

Drago nam je da stanovnici Pule podržavaju ovakve projekte visoko kvalitetne gradnje s puno zelene površine.
U kojoj je trenutnoj fazi projekt Vidikovac Residence?

Vidikovac

-Predali smo svu potrebnu dokumentaciju za ishođenje građevinske dozvole što znači da smo definirali sve detalje poput vrste materijala, opreme, ograde i sl. Što se tiče same prodaje, trenutno smo u fazi primanja rezervacija (moguće je rezervirati stan bez financijske obveze) putem kojih si potencijalni kupci mogu osigurati pravo prvenstva kupovine stana u trenutku početka službene prodaje istih.

Po čemu će se ovo stambeno naselje razlikovati od ostalih u Puli?

-Najveća razlika bit će u količini zelenih površina u naselju, a obližnja šuma će ostati netaknuta. Projekt Vidikovac Residence planiran je na samom rubu stambenog područja, što znači da se u blizini ne mogu graditi
novi objekti. S druge strane, želimo podići kvalitetu gradnje u Puli na viši nivo zato će svi stanovi biti vizualno atraktivni i kvalitetno izgrađeni. Naš cilj je da sve zgrade imaju energetski certifikat najpovoljnijeg razreda A.
Vlasnici stanova će imati mogućnost naknadnog postavljanja mini fotonaponske elektrane s kojom bi mogli još više povećati energetsku učinkovitost zgrade. Pobrinuli smo se za osiguranje visokog stupnja privatnosti te upravo zbog toga svaka zgrada ima samo četiri stana.

Kada očekujete početak prodaje stanova?

-Prodaja stanova počet će čim dobijemo građevinsku dozvolu, a očekujemo da će to biti u rujnu. Kao što smo već spomenuli, trenutno smo u fazi zaprimanja neobvezujućih rezervacija. Stan možete rezervirati
putem našeg online obrasca ili nas osobno kontaktirati u našoj poslovnici u Puli. S početkom službene prodaje (nakon ishođenja građevinske dozvole) kontaktirat ćemo kupce i pozvati ih pristupanju finalizaciji kupoprodajnog ugovora. Prioritet pri kupnji stana imat će kupci koji ga rezerviraju na vrijeme.


Gdje mogu zainteresirani kupci dobiti više informacija?

-Svi koji žele saznati više mogu pronaći informacije na našoj internet stranici www.vidikovac-residence.hr, ili nam se obratiti putem e-mail adrese info@vidikovac-residence.hr , a dostupni smo i na broju +385 91 903 2428. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of