POZIV

Turistička zajednica Istarske županije i sustav turističkih gradova i općina Istarske županije pozivaju na PRIJAVU ZA CIJEPLJENJE - COVID -19 ZA CJELOKUPAN SEKTOR TURIZMA

| Autor: Promo

Cjepivo je trenutno najučinkovitije sredstvo u borbi s pandemijom COVID-19. Zbog iznimne važnosti procijepljenosti svih djelatnika odnosno osoba u sektoru turizma, za što uspješniju realizaciju turističke 2021. godine te sigurnih uvjeta boravka gostiju i svih naših djelatnika u turizmu, Turistička zajednice Istarske županije i sustav turističkih gradova i općina Istarske županije ovim putem objavljuju poziv na prijavu za cijepljenje protiv COVIDA-19 za cjelokupan sektor turizma.

To se odnosi na privatne iznajmljivače (fizičke osobe - pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu), ugostiteljsku djelatnost te turistički sektor (pravne osobe).

 

1. PRIVATNI IZNAJMLJIVAČI (FIZIČKE OSOBE - PRUŽATELJI USLUGA SMJEŠTAJA U DOMAĆINSTVU)

- svoj interes, odnosno prijavu za cijepljenje, podnose turističkoj zajednici kojoj pripadaju.

Rok za prijavu: 07.05.2021.

2. UGOSTITELJSKA DJELATNOST / TURISTIČKI SEKTOR (u svojstvu pravnih osoba)

- svoj interes iskazuju sukladno objavljenoj Uputi Ministarstva turizma i sporta, ispunjavanjem obrasca objavljenog na mrežnim stranicama Ministarstva turizma i sporta (https://mints.gov.hr/)

 

Važno je napomenuti da iskazivanje interesa za uvrštenje na listu prioriteta u ovom trenutku ni na koji način ne utječe na već iskazani interes za cijepljenje bilo putem liječnika obiteljske medicine ili putem portala cijepise.zdravlje.hr te se isti ne treba otkazivati do trenutka poziva na cijepljenje od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Poziv

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom