POSAO.HR

TOP POSLOVNE PRILIKE - provjerite što se nudi i prijavite se!

| Autor: Promo
Ilustracija (Pixabay.com)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Auto Benussi d.o.o. zapošljava u Puli na pozicijama servisni savjetnik (m/ž), prodajni savjetnik za rabljena vozila (m/ž) i vulkanizer (m/ž). Prijave su otvorene najkasnije do 11.12. Poželjna znanja i kvalifikacije su komunikacijske vještine, odgovornost, savjesnost u obavljanju zadataka, pedantnost, sklonost timskom radu, vozačka dozbola B kategorije i poznavanje rada na računalu. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se putem linka.

Plavo nebo Istra Resort Medulin d.o.o. traži nove radne snage na pozicijama: voditelj apartmana (m/ž), recepcionar (m/ž) i djelatnik za rad na plaži (m/ž). Mjesto rada je Medulin, a prijaviti se možete najkasnije do 29.12. Za ove je poslove potrebno do dvije godine iskustva. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Pneumo Centar Belušić traži automehaničara (m/ž) s iskustvom za stalni radni odnos. Nude neto primanja do 9.000 kuna ovisno o sposobnostima i želji za radom. Rad se odvija u Labinu, a prijave su otvorene do 27.12. Aplicirajte.

Zigante Tartufi d.o.o. nudi radno mjesto prodavača (m/ž). Mjesto rada je Buje u specijaliziranoj trgovini tartufa. Potrebno je poznavanje osnova računala, stranih jezika i urednost. Rok prijave je 20.12. Prijavite se ovdje.

Grawe Hrvatska u potrazi je za predstavnicima prodaje (m/ž) u gradovima Umag, Buje i Novigrad. Očekuje se dinamičnost, komunikativnost i kontakt sa širim krugom ljudi, inovativnost, poduzetnost i proaktivnost, prilagodljivost i spremnost na učenje te minimalno jedna godina rada. Prednost donosi posjedovanje vozačke dozvole i raspolaganje vlastitim automobilom te okvirna upoznatost kretanjima na tržištu. Prijavite se još danas, rok prijave je 20.12.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za svog klijenta traži voditelja medicinsko – biokemijskog labaratorija (m/ž) s mjestom rada u Puli. Klijent je uspješna privatna poliklinika specijalizirana za medicinsku biokemiju, mikrobiologiju i parazitologiju, dermatologiju, medicinu rada i nutricionizam. Uvjeti su završen Farmaceutsko-biokemijski fakultet, smjer medicinska biokemija ili završen Medicinski fakultet sa specijalizacijom iz hematologije, položen stručni ispit i važeće odobrenje za rad, važeća potvrda o nekažnjavanju, služenje računalom i znanje engleskog jezika te iskustvo rada od barem dvije godine. Poslodavac nudi stalan posao, neto početnu plaću od 15.000 kuna za kandidate koji potpuno zadovoljavaju uvjete natječaja, božićnicu, regres, mogućnost dogovora oko stana i isplate prijevoza, mogućnost financiranja specijalizacije za magistre u budućnosti. Prijavite se najkasnije do 19.12.

Agencija Profesio za svog klijenta traži pomoćnog radnika na prijemu ambalaže (m/ž). Mjesto rada je Poreč. Radno iskustvo nije uvjet. Pogledajte što posao obuhvaća i prijavite se najkasnije do 15.12. putem linka.

FINA gotovinski servisi d.o.o. zapošljava zaštitara – čuvara (m/ž) u Umagu i Rovinju, kao i spremača (m/ž) u Puli. Glavni su zadaci obavljanje poslova tjelesne zaštite i imovine. Potrebna je licenca i dopuštenje za zaštitarski posao. Poslodavac nudi i mogućnost ishođenja licence na trošak poslodavca. Uvjet za školovanje je zdravstvena sposobnost za nošenje oružja i nekažnjavanje. Doznajte kako ostvariti prijavu ovdje.

Oaza, obrt za ugosititeljstvo i morski ribolov, traži samostalnog kuhara (m/ž) za rad u Puli. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Prijavite se najkasnije do 15.12. Pogledajte kako ostvariti prijavu putem linka.

Pekara Concettino traži slastičara (m/ž) s iskustvom. Potrebno je minimalno šestomjesečno iskustvo i poznavanje rada na računalu. Posao obuhvaća proizvodnju slastica i torti. Prijave su otvorene do 29.12. Pogledajte kako se prijaviti ovdje.

 

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite trenutno raspoložive poslove. Sretno!


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum