"TO GO"

Tijekom finalnog vikenda na Plava Laguna Croatia Openu Umag Studenac podijelio čak 500 snackova

| Autor: Glas Istre
Studenac "TO GO"

Studenac "TO GO"


Proteklog tjedna Umag je još jednom postao nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje dobrog tenisa.

Najjača teniska imena, mečevi koji se ne propuštaju te bogat popratni, zabavni i gourmet program na Plava Laguna Croatia Openu Umag samo su neki od razloga zašto valja posjetiti ovaj jedinstveni turnir u Istri. Uz sve navedeno, ovaj turnir ne može proći niti bez neizostavnih dnevnih druženja u popularnoj Social Areni koja se nalazi odmah pokraj mora. Tu je ove godine bio i poseban Studenac market punkt gdje se mogao napraviti predah od cjelodnevnih događanja, napuniti baterije između mečeva te se podružiti i sklopiti neka nova poznanstva i kontakte.

Studenac

Studenac "TO GO"

Trgovački maloprodajni lanac s najvećom mrežom prodavaonica u Hrvatskoj Studenac pobrinuo se da svi posjetitelji tijekom trajanja Plava Laguna Croatia Opena Umag dobiju raznovrsne i ukusne snackove u "TO GO" pakiranjima, a koji se u ponudi mogu pronaći isključivo u prodavaonicama Studenca. Tijekom finalnog vikenda u Umagu Studenac je posjetiteljima podijelio čak 500 snackova u ovim praktičnim pakiranjima. 

Studenac neprestano radi na uvođenju novih i unapređenju postojećih aktivnosti i ponude kako bi svojim kupcima ponudio pouzdan i brz odgovor na sve njihove potrebe. Od dnevnih potrepština do posebne ponude TO GO, Studenac obogaćuje svoj asortiman pri čemu nastoji održati i lokalni duh, kako svojim proizvodima tako i ljubaznim pristupom, da bi kupcima osigurao ugodno i cjelovito iskustvo kupovine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini