NAJVEĆI ISTARSKI SHOPPING CENTAR

Rođendansko slavlje i veliko srce Max Cityja

Donacijom u iznosu od 95.000 kuna Osnovnoj školi Stoja, Max City nastavlja s društveno odgovornim poslovanjem

| Autor: Promo
Primopredaja donacije - Stevan Muidža, direktor Max City d.o.o. i Zoran Bjelopetrović, ravnatelj Osnovne škole Stoja

Primopredaja donacije - Stevan Muidža, direktor Max City d.o.o. i Zoran Bjelopetrović, ravnatelj Osnovne škole Stoja


Velike tri godine prošle su od otvorenja najvećeg istarskog shopping centra. Jedinstveni brendovi, zabavni sadržaj za velike i male, raznovrsna ponuda hrane s okusima iz cijelog svijeta, ugodni kafići savršeni za predah i sve to u ugodnom i prozračnom prostoru, pretvorili su Max City u omiljeno odredište Puležana, Istrijana te brojnih domaćih i stranih turista.

Povodom proslave trećeg rođendana Max City je razveselio posjetitelje vrijednim poklonima pa je tako čak 30 posjetitelja doma otišlo s novim Huawei tabletom, zabavom za mališane, neodoljivim popustima u brojnim trgovinama, a jedna posebna donacija upućena je susjedima - Osnovnoj školi Stoja. Max City donirao je iznos od 95.000 kuna koje će škola utrošiti za poboljšanje uvjeta održavanja nastave u pandemijskim vremenima.

Max City poklanjanje tableta

Naime, 'učionica pod ladonjama' u vrtu škole gdje mnogi učitelji već održavaju nastavu, uredit će se   navedenim sredstvima i tako postati funkcionalnija kako bi se vanjski prostor maksimalno iskoristio za svakodnevni rad u školi. Dodatno, dio sredstava bit će utrošen za zamjenu starih i dotrajalih klupa za dva razreda novim klupama jednosjedima za sigurnije pridržavanje svih epidemioloških smjernica za učenike i nastavno osoblje škole. Donaciju je u ime škole primio ravnatelj Zoran Bjelopetrović koji se zahvalio Max Cityju na brizi o lokalnoj zajednici i sredstvima koja će školi uvelike pomoći u ovim nesigurnim vremenima. 

Max City rođendan

Ovo je već treća izdašna donacija Max Cityja namijenjena vrijednim i važnim ciljevima u lokalnoj zajednici ove godine. Tako je pulskom Dječjem domu Ruža Petrović donirano 100.000 kuna, a donaciju Max Cityja od 93.000 kuna Opća bolnica Pula iskoristila je za nabavku dva uređaja s priborom za terapiju visokim protokom kisika koji su posebno važni za Covid-19 bolesnike.

Dodatno, Max City je donacijama pomogao organizaciju Pula Maratona 2021. te rad Gea Kluba Pula - Kluba žena liječenih od karcinoma dojke. Uz to, na mjesečnoj bazi se pomaže rad sportskih klubova NK Istra Pula te KK Stoja. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini