Adria Summer Festival

Prvi vikend u kolovozu donosi glazbeni spektakl u pulsku Arenu! NASTUPAJU SERGEJ ĆETKOVIĆ, TONY CETINSKI, S.A.R.S., BAJAGA & INSTRUKTORI

| Autor: Promo
Adria Summer Festival

Adria Summer Festival


Prvi vikend u kolovozu ove godine donosi glazbeni spektakl za domaću publiku i za sve one koji su se u ovoj korona krizi zaželjeli velikih koncerata! Trenutno neka od najtraženijih glazbenih imena u regiji nastupit će pod imenom Adria Summer Festivala na prekrasnoj pozornici pulske Arene.

fvs

Bajaga & Instruktori

Subota, 6. kolovoza bit će obilježena baladama dvojice miljenika ženske publike, Sergeja Ćetkovića i Tonya Cetinskog. Večer posvećenu ljubavi otvorit će Sergej Ćetković koji će se po prvi puta predstaviti publici u pulskoj Areni, a nakon njega pozornicu preuzima Tony Cetinski.

Nedjelja, 7. kolovoza rezervirana je za nešto brže ritmove uz hitove S.A.R.S.- a koji će uvesti publiku u drugu večer festivala te Bajage i Instruktora s kojima će se završiti ovogodišnje festivalsko izdanje Adria Summer Festivala.

Tony Cetinski

Tony Cetinski

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima na www.eventim.hr kao i na fizičkim prodajnim mjestima u njihovoj mreži. Izuzetno povoljna cijena ulaznica u pretprodaji ne ostavlja prostora za izgovor svima onima koji još razmišljaju da provedu dvije večeri u Areni. Po dva velika glazbena imena i više nego opravdavaju cijenu ulaznica koja za prvu večer iznosi 120 kuna dok je za drugu večer 100 kuna.

Adria Summer Festival

Sergej Ćetković

Festivalska ulaznica za obje večeri u pretprodaji je dostupna za samo 200 kuna.

Pretprodaja traje do četvrtka, 4. kolovoza do 23.59 sati. Nakon toga, od petka, 5. kolovoza ulaznice kreću u prodaju po punoj cijeni što za prvu večer iznosi 150 kuna, za drugu 120 kuna, a za dvodnevnu festivalsku 250 kuna.

Adria Summer Festival

Adria Summer Festival

Koncerti će započeti u 21 sat te organizatori upućuju poziv svim posjetiteljima da dođu na vrijeme. Obzirom na velik broj prodanih ulaznica, mole se svi koji dolaze automobilima da parking potraže van samog centra grada (preporuka parkiralište Mandrač) kako bi se izbjegle dodatne gužve.

Adria Summer Festival

Adria Summer Festival

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum