NOVE KOLEKCIJE I ATRAKTIVNI POPUSTI

Ponovno su otvorene sve trgovine, kafići i restorani: PULSKI MAX CITY VAS POZIVA NA DRUŽENJE, ZABAVU I SHOPPING!

| Autor: Promo

Najveći trgovački centar u Istri, Max City na pulskoj Stoji poručuje – sve trgovine u centru ponovno su otvorene. U 60-ak trgovina čekaju vas nove kolekcije i atraktivni popusti.

Naravno da ne zaboravljamo podsjetiti na odgovorno ponašanje koje se poštivalo kroz cijelo vrijeme kada je bilo i otvoreno desetak poslovnih prostora.

Većina trgovina nudi popuste od 30 % do 50%. Popusti se odobravaju i na nove proljetno-ljetne kolekcije koje su tek pristigle u trgovine odjećom i obućom. Podsjećamo da je u Max City centru prisutno više od 100 brandova među kojima su H&M, Mango, Bershka, Reserved, CCC, Pepco, Kik, Elipso, Sport Vision, Polleo Sport.

Većina trgovina ima radno vrijeme od 10 do 20 sati, a nekolicina od 9 do 21 ili 22 sata – s pauzom za dezinfekciju od 14 do 15.

Hipermarket Plodine radi od 7 do 22 sata s pauzom za dezinfekciju od 14 do 15 sati.

Informacije o radnom vremenu svake pojedine trgovine objavljene su na www.maxcity.hr.

Svoja vrata otvorila je i popularna dječja igraonica Twister, koja do kraja svibnja također nudi popuste na organizaciju dječjih rođendana.

U Maxu su, nakon dvomjesečne pauze, otvoreni i kafići i restorani koji su poslovanje prilagodili preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Max City spremno dočekuje svoje posjetitelje!

Max City


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum