VESELJE NA PULSKOJ OBILAZNICI

OTVARA SE NOVI PET CENTAR U PULI! Kućni ljubimci nestrpljivo čekaju ovu subotu! Pljuštat će popusti, darovi i iznenađenja koje ne smijete propustiti

Najpoznatija trgovina u Puli specijalizirana za kućne ljubimce, omiljeni Pet centar, seli na novu lokaciju nedaleko od sadašnje, na Pulskoj obilaznici. Ove subote, 7. svibnja, Puljani i njihovi ljubimci pozvani su na proslavu otvorenja novog Pet centra! Očekuju vas popusti, darovi, miniškolica za pse i puno zabave! I naravno, najbolji šoping za sve ljubimce u gradu

Otvara se novi Pet centar u Puli

Otvara se novi Pet centar u Puli


Već više od deset godina Pet centar je vlasnicima kućnih ljubimaca iz Pule i šire okolice najdraže mjesto za kupnju. Specijalizirana trgovina, praktično smještena na pulskoj obilaznici, odavno je osvojila srca Puljana svojom izuzetnom ponudom i najboljim cijenama, ali i opuštenom atmosferom te izvrsnom uslugom stručnog osoblja koje istinski poznaje i voli ljubimce. 

gg

Kako bi svojim kupcima ponudio još više, Pet centar ove subote, 7. svibnja, otvara novu trgovinu u Puli, na adresi Medulinska cesta 1. U nesposrednoj blizini sadašnje lokacije, udaljena tek jedan kilometar pulskom obilaznicom do kružnog toka kod Lidla, nova Pet centar trgovina osvanut će ove subote u prostranom i supermoderno uređenom izdanju, s još većim asortimanom. Veliki parking za kupce posebno će veseliti sve one koji autom dolaze u nabavku hrane i potrepština za svoje ljubimce. 

gg

Nova Pet centar trgovina častit će svoje kupce sa čak 20 posto popusta na cijelu kupnju, a ova pogodnost dobrodošlice potrajat će još tjedan dana nakon otvorenja. 

Na dan otvorenja, u subotu, 7. svibnja, kupce novog Pet centra uz popust očekuju i brojni darovi iznenađenja, uključujući poseban poklon za svakog psa koji svog vlasnika povede u kupnju. Mini školica za pse, koju će voditi iskusna trenerica pasa Nada Zatković Šestak, od 10 do 14 sati, bit će prava edukativna poslastica za sve vlasnike i ljubitelje pasa. Superzabavni facepainting oduševit će najmlađe vlasnike ljubimaca, a i one nešto starije. 

gg

Budući da Pet centar svojim kupcima uvijek nudi sve na jednom mjestu, tako će i u sklopu nove trgovine biti potpuno opskrbljena veterinarska ljekarna s veterinarsko-medicinskim proizvodima, antiparaziticima, veterinarskim dijetama i drugim posebnim asortimanom, uz stručnu podršku i besplatno savjetovanje iskusnih doktora veterinarske medicine

gg

Novi Pet centar u Puli poseban je i svojim drugačijim, modernijim konceptom uređenja prostora, za naročito ugodan i opušten doživljaj kupnje, zajedno s ljubimcima koji su u Pet centru uvijek dobrodošli. 

gg

Od ove subote svi su pozvani u novi Pet centar u Puli, mjesto iz snova za sve ljubimce. Vrijedi ga posjetiti. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom