"Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više"

Osiguranicima u Istri i Primorju Euroherc i Adriatic podijelili Golf "osmice" i novčane nagrade!

| Autor: Promo


U pet hrvatskih gradova: Rijeci, Zadru, Bjelovaru, Osijeku i Zagrebu, Euroherc i Adriatic osiguranje podijelit će ukupno 10 automobila Golf 8 i 100 novčanih nagrada sretnim dobitnicima drugog kola nagradnih igara "Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više", u kojima su sudjelovali svi osiguranici, fizičke osobe, koji su od 1. svibnja do 31. kolovoza 2020. godine ugovorili policu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko osiguranja za svoje vozilo.

Osiguranicima u Istri i Primorju Euroherc i Adriatic podijelili Golf "osmice" i novčane nagrade

U ponedjeljak, 5. listopada, u Rijeci je dvadeset sretnih dobitnika preuzelo po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici Agram banke, dok su dva najsretnija osiguranika sjela za upravljače najnovijih VW Golfova - željno očekivanih "osmica", koje su dobili s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Sretni dobitnici su se na najbolji mogući način uvjerili da police osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu uistinu vrijede više.

Nagradne igre Euroherca i Adriatica odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđen nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Podsjećamo, kako biste sudjelovali u najvećoj nagradnoj igri u Hrvatskoj, trebate ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu, do 31. prosinca 2020. godine. Velikom nagradnom igrom osiguravajuća društva Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima žele zahvaliti na dugogodišnjoj vjernosti.

Osiguranicima u Istri i Primorju Euroherc i Adriatic podijelili Golf "osmice" i novčane nagrade

Izvlačenje dobitnika trećeg kola očekuje nas u siječnju 2021. godine u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, kada ćemo doznati kome je otišlo još 10 Golfova 8 i 100 potrošačkih kartica Agram banke.

Nagrađivanje osiguranika Euroherca i Adriatica tu ne završava jer sve osiguranike koji su sudjelovali u nagradnim igrama u prva tri kola, očekuje veliko finalno izvlačenje 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu. Dvoje sretnih dobitnika, osiguranika Euroherca i Adriatica, mogu osvojiti i odvesti se u dva bogato opremljena VW Touarega, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Tada ćemo saznati i imena dobitnika novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnike ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.

Osiguranicima u Istri i Primorju Euroherc i Adriatic podijelili Golf "osmice" i novčane nagrade

"Došli su mi doma, pozvonili na parlafon i javili da sam dobio nagradu. Naravno da nisam mogao vjerovati i da sam pomislio da se netko šali sa mnom. U Eurohercu sam osiguran od 2001. godine i vjernost se isplatila!", izjavio je ushićeni Ranko Davidović, vjerni osiguranik Euroherca.

"Čestitam svim sretnim dobitnicima i zahvaljujem im što biraju Euroherc kao svog osiguratelja. Ovom nagradnom igrom želimo zahvaliti na vjernosti našim osiguranicima, koji u Eurohercu biraju kvalitetnu osigurateljnu zaštitu i sveobuhvatna pokrića, u skladu s vlastitim potrebama", istaknuo je Davor Milas, direktor Podružnice Euroherca u Rijeci, te pozvao sve postojeće osiguranike Euroherca, a i one koji to još uvijek nisu, da se uključe u nagradnu igru.

Osiguranicima u Istri i Primorju Euroherc i Adriatic podijelili Golf "osmice" i novčane nagrade

Oduševljenje nije krio ni sretni dobitnik Adriatic osiguranja Saša Radivojević: "Kad su me nazvali iz Adriatica, mislio sam da me zafrkavaju. Zahvaljujem svojoj supruzi Nensi što je odabrala pravo osiguranje - Adriatic koje nas čuva u vožnji".

Osiguranicima u Istri i Primorju Euroherc i Adriatic podijelili Golf "osmice" i novčane nagrade

Direktor Podružnice Adriatic osiguranja Rijeka Vedran Ćavar nije krio zadovoljstvo činjenicom da je Golf otišao upravo u Rijeku. Čestitao je dobitnicima vrijednih nagrada te zahvalio svim osiguranicima na povjerenju: "Hvala vam što birate Adriatic osiguranje za svog partnera u sigurnosti".

Osiguranike koji u prva dva kola nisu imali sreće, čeka finalno izvlačenje. Automobili čekaju svoje vlasnike, stoga se još uvijek stignete uključiti u nagradnu igru. Vidimo se u siječnju!

Sretno svima uz Euroherc i Adriatic!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum