Eurospin slavi drugi rođendan!

Nagradni natječaj povodom dvije godine Pametne kupnje u Hrvatskoj

| Autor: Promo
(Foto: Eurospin Hrvatska)

(Foto: Eurospin Hrvatska)


Eurospin, poznati lanac diskontnih trgovina, u kolovozu obilježava drugu godišnjicu poslovanja i rasta na hrvatskom tržištu. Od dolaska u Lijepu Našu, pobrinuo se brojnim potrošačima pružiti iskustvo pristupačne, jednostavne i kvalitetne kupnje, uz česte akcije darivanja. Za ovu uspješnu priču zaslužni su i brojni domaći proizvođači koje je Eurospin uključio u važan dio svoje ponude. Eurospin danas broji ukupno 18 trgovina Pametne kupnje u Hrvatskoj, a do kraja godine u planu su daljnja širenja na hrvatskom tržištu i otvaranje novih radnih mjesta.

Bogata ponuda robnih marki

Zahvaljujući svojoj zanimljivoj i drugačijoj ponudi, Eurospin je u kratkom roku postao miljenik mnogobrojnih potrošača. Glavno obilježje ovog diskontnog trgovačkog lanca je to što se na policama nalaze isključivo njihove vlastite robne marke, a cijene su povoljne i odgovarajuće za svačiji džep. Ponuda prehrambenih i neprehrambenih proizvoda podijeljena je prema odjelima, od kojih se posebno ističu odjeli Mesnica i Delikatesa koji svakodnevno nude svježe i provjerene mesne proizvode, zatim Pekarnica sa svježim i ukusnim pekarskim proizvodima, te odjel Voća i povrća sa širokom paletom hranjivih namirnica.

(Foto: Eurospin Hrvatska)

Novi logistički centar

Kako je tvrtka usmjerena na kontinuirano unaprjeđenje svoje ponude, tako je nedavno otvoren novi logistički centar u Vukovini, pokraj Velike Gorice, na površini od 82.000 četvornih metara. Lokacija je to na kojoj se nalazi sjedište kompanije, a dugoročno je zaposleno 100 novih djelatnika. Ovim potezom znatno je olakšano poslovanje i distribucija robe prema poslovnicama diljem Hrvatske.

(Foto: Eurospin Hrvatska)

U kuhinji se zabavi, i s nama proslavi

Kako bi proslava drugog rođendana bila što veselija, Eurospin je odlučio nagraditi svoje vjerne potrošače. Tako je pripremio nagradni natječaj U kuhinji se zabavi, i s nama proslavi u kojemu nagrađuje 18 najmaštovitijih kreativaca u kuhinji. Za sudjelovanje je potrebno pripremiti ukusno jelo s Eurospin namirnicama, fotkati ga te fotografiju objaviti javno na svom Facebook ili Instagram profilu uz hashtag #kuhamseurospinom. Nagradni natječaj traje od 11. do 17. kolovoza 2022. Više detalja o natječaju pronađite na službenoj web stranici Eurospina i društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

(Foto: Eurospin Hrvatska)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum