Uključi svoju strast

Prijavi se i postani dio Eurospin priče u Hrvatskoj

| Autor: Promo
Eurospin

Eurospin


Na poslu provodimo veći dio dana pa je zadovoljstvo radnom okolinom i atmosferom visoko na listi prioriteta – kako zaposlenicima, tako i poslodavcima. Zadovoljni radnici su predani i učinkoviti, a tvrtka koja ih okuplja može se smatrati uspješnom, što je vidljivo iz zajedničkih rezultata i ostvarenja ciljeva.

Svjesni snage svojih zaposlenika, a time i kupaca, Eurospin već gotovo tri desetljeća okuplja kvalitetan tim. Nakon godina poslovanja u Italiji i Sloveniji, grupa Eurospin prošle je godine po prvi put otvorila svoja vrata i u Hrvatskoj, a važan dio ove uspješne priče bili su brojni zaposlenici. U neizvjesnoj 2020. godini, hrvatski je tim zajedničkim snagama započeo novo Eurospin poglavlje – od pripreme domaćeg terena za dolazak ovog jedinstvenog diskontnog lanca do otvorenja novih poslovnica. Osluškujući potrebe kupaca, ovaj uhodani tim svakodnevno brine da kupci u 11 poslovnica diljem Hrvatske prepoznaju Eurospinov koncept Pametne kupnje.

Profesionalno zadovoljstvo donosi razvoj

Eurospin je fokusiran na razvoj svojih zaposlenika u dinamičnom i pozitivnom okruženju, u kojem poštovanje, izvrsnost i profesionalnost čine okosnicu vrijednosti na razini cijele grupe.

Osobni i profesionalni rast svih članova tima ostvaruje se kroz razne edukacije i predanim radom. Razvoj vještina i kompetencija u cilju napredovanja jedan je od glavnih ciljeva Eurospinovog odjela ljudskih resursa koji brine o potrebama svojih zaposlenika i povećanju tima sukladno širenju poslovanja. Kroz partnerstvo s agencijom za zapošljavanje, Eurospin je u kontinuiranoj potrazi za kolegama diljem Hrvatske koji žele učiti i razvijati se, uklopiti se u dinamičnu atmosferu i širiti filozofiju brenda. Trenutno je otvoreno nekoliko pozicija, a dobrodošli su i otvoreni upiti za posao.

U Eurospinu svi imaju mogućnost postati dio strategije koja nudi profesionalno napredovanje, vrednujući individualne sposobnosti. Svi zaposlenici imaju priliku učiti od iskusnih i stručnih kolega, a mnogi su tako napredovali od početnog agencijskog ugovora na poziciji prodavača do stalnog zaposlenja u Eurospinu na senior pozicijama.

Jedna od njih je i Karmela, Senior prodavačica na odjelu Delikatesa:

  • "Najprije sam se javila na oglas za mjesto prodavača ovdje u Velikoj Gorici. U šest mjeseci, od agencijskog ugovora stigla sam do zaposlenja u Eurospinu i senior pozicije na odjelu Delikatesa, što mi je pokazalo da se trud i rad u Eurospinu zaista cijene."

Eurospin

Dolaskom Eurospina u Hrvatsku, mladi dvojac Ivan i Frane, danas prodavači u trgovini, bili su dio tima koji je kroz edukaciju u Italiji stekao sva potrebna znanja i vještine za obuku budućih zaposlenika u hrvatskim poslovnicama.

  • "Prvi Eurospinovi zaposlenici u Hrvatskoj educirali su se u Italiji, a mi smo imali sreću biti dio tog kruga djelatnika. Tamo smo se susreli s ostalim kolegama te zajedno učili o radnim procesima i vrijednostima Eurospina. Naučili smo o kvaliteti Eurospin proizvoda, važnosti dobre komunikacije i timskoga rada, kao i odnosu prema kupcima. Brzo smo shvatili da smo dio jedne lijepe priče koja tek počinje u Hrvatskoj."

Eurospin

Uključi svoju strast!

I ti možeš uključiti svoju strast i postati dio Eurospin tima! Hrvatski diskontni lanac talijanskih korijena, Eurospin, nakon više od 1150 trgovina otvorenih diljem Italije i Slovenije, osvojio je hrvatsko tržište Pametnom kupnjom i vlastitim robnim markama prilagođenim navikama i potrebama kupaca.

Pridruži se profesionalnom timu i napreduj u ugodnoj radnoj atmosferi. Za više informacija o otvorenim radnim mjestima posjeti našu web stranicu eurospin.hr/karijere i prati sve novosti o na Facebooku i Instagramu.

Eurospin

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom