Evo što vam treba za brzi makeover doma

Kad uđemo u nečiji stan ili kuću, najčešće prvo primijetimo komode, police i ormariće za cipele. Takav nam je namještaj potreban da bismo spremili našu obuću, jakne i kapute, da imamo kamo odložiti torbe i vrećice, ali treba biti iskoristiv, prikladan za prostor koji imamo na raspolaganju i lijepo izgledati.

| Autor: Sponzorirani članak
(Izvor slike: New Africa / Shutterstock.com)

(Izvor slike: New Africa / Shutterstock.com)


Komode za svaku namjenu

Sve što nam je potrebno za lijepo uređen i organiziran dom naći ćete na portalu bonami.hr, posebno kada je riječ o komodama i ormarićima različitih oblika i dimenzija koji su prilagođeni određenoj namjeni da nam u domu ne bi zavladao kaos zbog mnoštva stvari koje nemamo gdje pospremiti. Komode se odavno smatraju neizostavnim elementom pri uređenju interijera, posebno stoga što je moguće kombinirati njihovu iskoristivost i činjenicu da mogu služiti kao ukras u domu, a na njih je moguće odložiti i dodatne dekoracije, poput vaza, cvijeća, kipova i figurica.

Raznolika ponuda omogućuje vam da odaberete komodu ili ormariće koji su potrebni i prilagođeni namjeni. Možete odabrati visoku ili nisku komodu, ormarić s ladicama, tamnije ili svjetlije boje drveta ili lakirane komode visokog sjaja. Komoda može biti klasična ili s kliznim vratima, s različitom mehanikom zatvaranja vrata i ladica. Bijele komode pridonose prozračnom i modernom dizajnu, a masivne, čvrste komode otmjenosti prostora u kojem se nalaze. Moderni proizvođači namještaja prilagođavaju se trendovima uređivanja interijera, a posebno današnjim kućanstvima u kojima se želi maksimalno iskoristiti prostor u svakom kutku kuće ili stana. Tako se može osigurati besprijekorna udobnost i urednost, a dobrim dizajnom  postiže se cjelovita estetika doma.

Police za cipele uljepšat će hodnik

Kvalitetni ormarići, police ili stalci za obuću različitih širina i boja uljepšat će vaš prostor i pridonijeti dizajnu interijera. U hodnicima obično želimo imati sve pod kontrolom, a urednost osiguravaju i uredne, složene cipele. Kako biste bili sigurni da neće biti razbacane, spremite ih ormariće za cipele ili na police za obuću. Među širokim izborom ormarića i polica za cipele odlučite se za one predmete koji će se uklopiti u raspoloživ prostor u hodnicima. Oni su obično manji, pa prilikom kupnje treba razmisliti o ekonomičnosti i racionalnom korištenju prostora. Ormarići i police za cipele koje su usklađene s ostalim namještajem pobuđivat će zadovoljstvo pri ulasku u dom i uvijek ćete zadovoljno pomisliti kako je kod kuće najljepše.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of