Dr. Oetker blagdanska online ponuda – pronađite sve za savršenu božićnu atmosferu

Ponuda na web shopu obogaćena je blagdanskim asortimanom koji uključuje ekskluzivne prehrambene i neprehrambene proizvode

| Autor: Promo
Dr. Oetker blagdanska online ponuda

Dr. Oetker blagdanska online ponuda


Kako bi olakšao i obogatio pripremu blagdanskog stola najfinijim slasticama, ali i pomogao u potrazi za savršenim božićnim poklonima, Dr. Oetker u svojoj online trgovini oetker-shop.hr nudi proširenu ponudu za nadolazeće blagdansko razdoblje. U već bogatom asortimanu s više od 200 proizvoda možete pronaći i dodatne ekskluzivne prehrambene proizvode te visokovrijedna Dr. Oetker kuhinjska pomagala.

Pri pripremi najslasnijih delicija uz okus veliku ulogu ima i dekoracija, a kako biste udovoljili nepcu, ali i oku, mogu vam pomoći proizvodi koje ćete naći samo na web-shopu poput marcipana, badema, čokoladnih glazura, pastelnog šećernog pisma ili mješavina za kolače.

Dr. Oetker blagdanska online ponuda

Osim prehrambenih proizvoda, na web-shopu oetker-shop.hr možete pronaći i proširenu ponudu neprehrambenih proizvoda koji će savršeno upotpuniti blagdansku atmosferu ili će pak biti idealan poklon pod bor. Jedan od omiljenih artikala – kalendar s receptima – ponovno je u ponudi. Osim što je praktičan za upisivanje važnih datuma, kalendar nudi i 13 recepata, a zbog svog izgleda idealno će se uklopiti u svaku kuhinju te će biti lijep poklon vama dragoj osobi.

Uz kalendar, u ponudi na web-shopu mogu se pronaći razni kalupi i modlice za kekse. Ova odlična nadopuna setu kuhinjskih pomagala će zbog visoke kvalitete biti upotrebljiva godinama. Modlice se mogu pronaći u različitim motivima i veličinama što će vam dati priliku da svojim ukućanima i gostima pripremite šarolike kekse, dok će kuglof iz dizajnerskog Dr. Oetker kalupa biti posebno vizualno primamljiv.

Dr. Oetker blagdanska online ponuda

Svima onima koji se svake godine muče s osmišljavanjem poklona, Dr. Oetker nudi praktično, ali primamljivo rješenje – tematske pakete. Možete izabrati između limene kutije koja sadrži pomagače za pripremu keksa, praktične pamučne vrećice s porukom i Dr. Oetker proizvodima, kuglof kompleta koji se sastoji od kalupa za pečenje s mješavinom za kuglof i čokoladnim preljevom ili pak kalupa za puding s izborom raznih okusa Original pudinga.

Osim što će vam pomoći u pripremi blagdanskih slastica i/ili olakšati kupnju blagdanskih poklona, web-shop Dr. Oetker nudi i brojne druge pogodnosti. Tijekom blagdanskog razdoblja dostava je besplatna, kupljeni proizvodi na traženu adresu širom Hrvatske stižu u roku od 2 do 4 dana, a nakon svake ostvarene isporuke dobivate promotivni kod s popustom od 10% pri sljedećoj kupnji. Taj popust može biti i veći – naime, svi novi pretplatnici na Dr. Oetker newsletter ostvarit će 20% popusta pri sljedećoj kupnji.

Osim blagdanskih pogodnosti, Dr. Oetker za svoje vjerne korisnike nudi i stalne pogodnosti poput akcijskih cijena, sezonskih paketa, gratis promotivnih proizvoda, bundle paketa prehrambenih i neprehrambenih artikala te svaki mjesec novog Dr. Oetker proizvoda gratis uz svaku narudžbu te brošure sa sezonskim receptima.

Stoga klik na oetker-shop.hr i obavite online kupnju potrebnih namirnica i darova uz sve pogodnosti koje vam nudi Dr. Oetker.

Dr. Oetker blagdanska online ponuda  

O kompaniji Dr. Oetker

Dr. Oetker, tvrtka s tradicijom dužom od jednog stoljeća koja posluje u preko 40 zemalja, vodeća je na tržištu proizvoda i provjerenih recepata za kolače. Od tada pa sve do danas, velika obiteljska internacionalna tvrtka Dr. Oetker, dio koje je i Dr. Oetker Hrvatska, ostaje sinonim za strast prema kolačima. Od dodataka i mješavina za kolače preko deserata i dekora, Dr. Oetker je specijalist za pečenje i dekoriranje s najboljim asortimanom čiju kvalitetu prepoznaju i cijene potrošači svih generacija. Brojne recepte, savjete i trikove pronađite na www.oetker.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater