Advent u Studencu

Djed Božićnjak uz pomoć Studenca otvara svoje privremene ispostave u Puli i Poreču

Na radost najmlađih, Studenac i ove godine u predblagdanskom raspoloženju donosi darove i priprema božićna iznenađenja u odabranim trgovinama diljem Jadrana i u Zagrebu

| Autor: Promo
Advent u Studencu

Advent u Studencu


I ovog prosinca u adventsko vrijeme Studenac u svoje odabrane trgovine s dalekog Sjevera dovodi Djeda Božićnjaka i njegove pomoćnike. Na području Istre ovom prigodom Djed će posjetiti čak dvije lokacije. Prva ispostava bit će otvorena već u petak, 3. prosinca u Puli, na adresi Prilaz Monte Cappelletta 2. Oni koji Djedu požele šapnuti ili napisati božićne želje te uzeti svoje slatke darove moći će to učiniti od 18 do 20 sati, kada je za njih organiziran prigodan blagdanski program u posebnom božićnom kutku. Druga ispostava bit će otvorena u nedjelju, 5. prosinca u Poreču, na adresi Zagrebačka 2. Ondje će se u posebno uređenom božićnom kutku s Djedom i njegovim pomoćnicima moći družiti od 10 do 12 sati.

Vodeći maloprodajni lanac na Jadranu, koji je od ove godine svoje poslovanje proširio i na Zagreb, donio je odluku da, unatoč izazovima pandemije, drugu godinu zaredom u predblagdansko vrijeme pripremi veliko veselje za najmlađe kupce. Ovom prigodom, uz poštovanje epidemioloških mjera, Djed Božićnjak ispričat će mnogobrojne zanimljive priče sa Sjevera, a vjerne slušače nagraditi šarenim slatkišima.

Advent u Studencu

Kako nijedna božićna želja ne bi ostala tajna, a ispostava bila potpuna, Djed Božićnjak sa sobom nosi i kutiju za pisma

Najmlađi su pozvani da kod kuće napišu svoje želje te ih po svojoj volji ukrase crtežima i označe adresom stanovanja i ostalim potrebnim podacima. Da bi pisma stigla u prave ruke, potrebno ih je u pratnji roditelja donijeti u Studenac i ubaciti u božićnu kutiju. Svi oni koje božićna ispostava iznenadi, imat će priliku to učiniti i na licu mjesta u Studencu. Nakon što se lokalna ispostava zatvori, a sva pisma prikupe, Djedičini pomoćnici odlučit će koja su od njih najkreativnija. Posebnim odabranicima na kućni prag stići će nagradni poklon-paket iznenađenja iz Studenca.

Vodeći maloprodajni lanac na Jadranu pripremio je blagdansko iznenađenje i za one malo starije te vam u nastavku donosi video s provjerenim receptom za fritule

Kako bi fritule bile slatke i sočne, a njihov miris upotpunio božićnu čaroliju kod kuće, držite se svih i sitnih i bitnih preporučenih sastojaka dostupnih u Studencu.

Zahvaljujući kontinuiranom unapređenju poslovanja, prepoznatljivom dobrosusjedskom karakteru i snažnom širenju na tržištu, Studenac ove jubilarne, 30. godine kompanije, osim dugogodišnjeg postojanja, slavi i značajne poslovne uspjehe. Kako bi slavlje podijelio i sa svojim vjernim kupcima, organizirana je velika rođendanska nagradna igra, a tijekom prosinca nizom božićnih aktivacija u odabranim poslovnicama nastavlja ovu radost darivanja.

 

Trgovački maloprodajni lanac Studenac kao kompanija posluje od 1991. godine. Kasnih 90-ih proširio je svoje poslovanje otvaranjem veleprodajnog skladišta u Dućama i nekoliko maloprodajnih trgovina u Omišu. Rast tvrtke s vremenom je doveo do maloprodajnog lanca. Na sliku današnjeg Studenca, trgovine-susjeda koja pogodnostima za kupce dosljedno prati svjetske trendove, najviše je utjecala 2018. Upravo tada počinje unapređenje i značajna transformacija cjelovitog poslovanja popraćena uspješnim akvizicijama i organskim rastom. Preuzimanjem Istarskih supermarketa i zadarskog Sonika 2019. godine lanac jača svoju poziciju i posluje duž cijele jadranske obale. Status na Jadranu dodatno utvrđuje 2021. preuzimanjem biogradskog lanca Bure Trgovina d.o.o., a važan poslovni iskorak čini otvaranjem prvih prodavaonica u Zagrebu. Studenac trenutačno zapošljava 3700 djelatnika, broji gotovo 700 prodavaonica te je glavni maloprodajni lanac na jadranskoj obali i među vodećima u Hrvatskoj. Više informacija dostupno je na službenoj internetskoj stranici studenac.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater