GASTRO I GLAZBENI PROGRAM

MangiaTorre street food festival ove godine stiže već u lipnju!

| Autor: Promo
MangiaTorre street food festival

MangiaTorre street food festival


Tar će od 2. do 4. lipnja ugostiti MangiaTorre street food festival i ponovno ponuditi spoj izvrsne zabave i neodoljive gastronomske ponude. Riječ je o urbanom gastro konceptu koji posjetiteljima uz ukusne street food zalogaje nudi i atraktivan glazbeni program.

Detalj iz bogate gastro ponudeDetalj iz bogate gastro ponude

Na festivalu će se moći kušati inovativna jela koja će vrijedno pripremati gastro znalci na tri food trucka pa će ovo biti izvrsna prilika za kušanje primamljivih kombinacija svježih lokalnih namirnica. Spoj talijanskih okusa i ljubavi prema kuhanju prezentirat će se na Cucini 100 gusti, dok Valamarov Mezzino Street Food donosi nevjerojatan spoj američkih i azijskih okusa. Capra Istrian Street Food ljubiteljima ukusnih zalogaja ponudit će nešto posve originalno - tradiciju istarske kuhinje prezentiranu u street food formi.

SuperCover bandSuperCover band

Osim vrhunske gastronomije, posjetitelji će se ove godine zabavljati uz izvrstan glazbeni program. U petak, 2. lipnja domaće i strane goste rasplesat će Super Cover band koji čine renomirani riječki glazbenici. Subota je rezervirana za ljubitelje legendarne skupine U2 koji će se moći zabaviti uz Velvet Dress U2 Tribute, dok nedjelja donosi još jedan izvrstan tribute band – Queen Sensation.

Velvet Dress U2 TributeVelvet Dress U2 Tribute

"Prošlogodišnje premijerno izdanje MangiaTorre festivala održano je u sklopu Tarske fešte i polučilo je odličan rezultat tako da smo ove godine odlučili festival organizirati samostalno i to uoči same turističke sezone kako bi imali dodatni povod za dolazak u našu destinaciju", izjavila je direktorica Turističke zajednice Tar - Vabriga Sanja Žužić.

Queen SensationQueen Sensation

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of