Koje tenisice vam omogućavaju i moderan izgled i iznimnu udobnost?

Bez obzira na to koliko često i u kojim prilikama nosite tenisice, kod njih vam je zasigurno najvažnije da moderno izgledaju i istovremeno vam pružaju iznimnu razinu udobnosti. Jedne od najpopularnijih tenisica koje vam omogućavaju oboje su Nike Air Max 90, a u nastavku pročitajte po čemu su toliko posebne.

| Autor: Sponzorirani članak
NIKE W AIR MAX 90 SE (Izvor slike: Footshop.hr)

NIKE W AIR MAX 90 SE (Izvor slike: Footshop.hr)


Prvotno razvijene za trčanje

Tenisice su obuća koja je prvenstveno namijenjena sportskim aktivnostima i baš zbog toga treba biti posebno udobna. Nike Air Max modeli tenisica prvotno su bile razvijene za trčanje, što znači da imaju posebno dizajniran potplat i jastučić u peti, što će vam osigurati posebnu razinu udobnosti cijelo vrijeme nošenja.

Istovremeno, dio oko gležnja je podstavljen, što osigurava udobnost, ali i elegantan i profinjen izgled. Nekoliko prošivenih slojeva osiguravaju trajnost ove obuće, a istovremeno unose dozu retro izgleda iz 90-ih godina koji je proteklih sezona ponovno postao vrlo popularan. Zahvaljujući svemu ovome, Nike Air Max 90 jedan su od najpopularnijih modela tenisica koje odabiru i ljubitelji najnovijih modnih trendova kao i oni koji posebno cijene klasičan izgled.

Jednostavne za modno usklađivanje

Osim iznimne razine udobnosti, ove se tenisice i posebno lako modno usklađuju s brojnim outfitima, kako onima elegantnima, tako i onima sportskima i ležernima. U slučaju da ste ljubitelj monokromatskih kombinacija, tada možete birati među jednobojnim modelima među kojima su najpopularniji oni u bijeloj i crnoj boji.

S druge pak strane, ako cijenite vibrantan i eklektičan stil, tada će vam se posebno svidjeti modeli koji pršte razigranim bojama, a koji će s lakoćom dodati dozu razigranosti i u najtmurniji dan. Ako ste pak na pola puta između jednog i drugog stila, tada odaberite modele koji imaju samo neki detalj u drugoj boji u odnosu na boju tenisice, poput ikoničnog Nike znaka. U svakom slučaju, sigurno ćete vrlo jednostavno pronaći model koji će idealno odgovarati i vašem modnom stilu, ali i svakodnevnim potrebama.

Na kraju, ako vas zanima koja je adresa na kojoj možete pronaći brojne modele ove udobne i moderne obuće, odgovor je vrlo jednostavan – internetska trgovina Footshop.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater