Bogat program

Pred nama je još jedan vikend pulskog karnevala

| Autor: Glas Istre
Pulski karneval

Pulski karneval


Pulski karneval polako se približava svom vrhuncu, a obilje zabave i bogat program nastavljaju se i ovog vikenda. Tako će se u petak 17. veljače u Areni održati već tradicionalni Dječji karneval za vrtićke i školske skupine s početkom u 10 sati u organizaciji Društva Naša djeca.

Snimio Danilo MEMEDOVIĆSnimio Danilo MEMEDOVIĆ

U subotu 18. veljače očekuje nas pak Dječja maškarana matineja koja će se održati u tunelu Zerostrasse od 17.30 do 21.00 sat koju osiguravaju Zemlja zabave i Pula Nightlife. U sklopu dječje matineje u Zerostrasseu maskirani voditelji i animatori organizirat će kreativne, poticajne, a ujedno i djeci zabavne animacijske igre. Uz zabavu, igre i light show, animatori će poticati djecu na ples i koreografije.

Istovremeno u centru grada bit će organizirano i zagrijavanje za one starije i to na DJ punktovima pod nazivom "Masquerades in the city". Od 19 do 02 sata zabava će se organizirati na Danteovom trgu, Portarati i Giardinima u suradnji s Pula Nightlifeom i lokalnim ugostiteljima koji će imati posebnu ponudu za posjetitelje. Koncert Alena Vitasovića na Trgu Portarata u 20.30 sati bit će subotnja kulminacija Pulskog karnevala.

Alen Vitasović (snimio Damir Bošnjak)Alen Vitasović (snimio Damir Bošnjak)

Tu ipak nije kraj zabavi pod maskama jer će se 18. veljače u Fortu Punta Christo od 23 sata nadalje, pod nazivom "Carnival underground" održavati DJ party.

Veliko finale za kraj najluđeg doba godine, a prije početka korizme, bit će u utorak 21. veljače kada će se na tržnici od 10 do 13 sati organizirati Pusna marenda s obrtnicima Udruženja obrtnika Pule. Pusnu marendu, koja će se sastojati od kobasica, kiselog kapuza, fritula ili kroštula, predstavit će ugostitelji iz Udruženja obrtnika Pula, dok će se za dobru kapljicu pobrinuti Vina Benazić iz Pule.

Spaljivanje pusta na Velom VrhuSpaljivanje pusta na Velom Vrhu

U večernjim satima u utorak 21.veljače krivac za sve nedaće, pust, točnije pustnica nazvana Krizična Recesijanka, bit će spaljena nakon čitanja šentence u 19 sati na Velom Vrhu kod restorana "Gardelin".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum